Skip to content

Вибір чоловічого годинника за стилем

Вибір чоловічого годинника за стилем

Годинник — це аксесуар, який стане бездоганним доповненням образу чоловіка, незважаючи на його вік, статус і спосіб життя. На ринку представлено безліч моделей, які стануть влучними як для повсякденного стилю, так і для спортивних або військових цілей.

Якщо ви бажаєте купити годинник, який буде не лише якісним, але й привабливим за дизайном, зверніть увагу на стилізацію моделей. В цій статті розглянемо основні види чоловічих приладів за стилем оформлення.

Класичні пристрої

Такі моделі найбільш стримані та елегантні. Вони пасуватимуть як для ділового костюма, так і звичайного одягу. Дизайн є досить простим. На циферблаті можуть бути як арабські, так і римські цифри або лінії. Ремінець виробляється з натуральної шкіри нейтрального кольору.

Польові моделі

Вибір чоловічого годинника за стилем

За надійністю та міцністю ці аксесуари не мають рівних. Військовим на фронті важливо знати точний час, щоб виконувати поставлені операції. В польових моделях є опція зупинки секундної стрілки.

Авіатори

Спочатку льотчики носили польові пристрої. Але з часом почали виробляти саме авіаторські моделі. Вони відрізнялися чорно-білим циферблатом, додатковими кнопками на корпусі, за допомогою яких можна увімкнути хронограф або секундомір.

Дайвери

Вибір чоловічого годинника за стилем

Такі моделі здатні витримувати значні навантаження. Це має велике значення, коли мова йде про занурювання на глибину. Тому на годинниках встановлюється міцне скло з сапфіра. Ремінець може вироблятися з силіконового або гумового матеріалу, бути добре притиснутим до руки під час пірнання у воду. Прилад також доповнюється підсвічуванням, що дає можливість чітко бачити в темряві.

Гоночні моделі

Такі пристрої не мають нічого спільного з армійським дизайном. Тому вони можуть бути як з яскравим, так і з нейтральним оформленням. Вироби мають опції хронографа та тахометра, що визначає швидкість і довжину відстані.

Які форми мають годинники?

Чоловічі моделі можуть мати наступну форму:

  • круглу;
  • квадратну;
  • прямокутну;
  • округлену з боків.

Можлива навіть нестандартна форма, яка зазвичай цікава для дітей або підлітків. Для того щоб аксесуар виглядав привабливо, потрібно коректно підібрати його розмір. Вага пристрою пов’язана з формою корпуса, тому важливо щоб носіння годинника не викликало некомфортних відчуттів. Якщо зап’ястя досить тонке, масивні моделі будуть недоречними. А власникам широкої руки не підійдуть маленькі аксесуари. Отже, потрібно бути уважними під час вибору моделі.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: