Skip to content

Бути на зв’язку та бачити за кілометри

Три місяці, що триває війна, ІНТЕРПАЙП допомагає Збройним силам. Раніше ми вже писали про роботу створеного компанією фонду “Відродження регіону”. Розповідаємо, як саме разом із фондом підтримуємо військових протягом цього часу. 

Бути на зв’язку та бачити за кілометри - Наше Мисто

Чи не найбільше до нас звертаються із проханнями дістати дефіцитну чи коштовну техніку — дрони, рації, коліматорні приціли, планшети, ноутбуки, генератори. На їх закупівлю для військових частин Дніпропетровської області ІНТЕРПАЙП разом із фондом “Відродження регіону” вже спрямували майже 2,5 мільйони гривень. 

Бути на зв’язку та бачити за кілометри - Наше Мисто
  • Дрони — очі наших розвідників. 8 надійних “пташок” ми передали військовим на передову до Донецької, Херсонської та Харківської областей. Хлопці кажуть, кожен дрон у досвідчених руках додає нам шансів відкинути ворога та вберегти наших військових. 
  • Для військових з підрозділів Дніпропетровщини передали 100 рацій. Перед закупівлею зв’язківці запрограмували пробний комплект, перевіривши, що техніка відповідає їх потребам. Забезпечення надійного зв’язку і досі залишається одним із пріоритетних напрямків нашої роботи. 
  • Українські піхотинці в лавах ЗСУ та тероборони отримали 208 коліматорних прицілів. Така амуніція допомагає швидше прицілюватись, робити це навіть із окопів чи інших незручних місць. Фахівці кажуть, що коліматори найбільше допомагають нещодавно мобілізованим.   
  • 12 бензинових та дизельних генераторів передали до різних підрозділів Збройних сил і тероборони, аби у захисників була можливість підзарядити техніку та залишатись на зв’язку. Генератори купуємо ще з початку березня, перші з них шукали і доставляли по всій Україні. 
Бути на зв’язку та бачити за кілометри - Наше Мисто

Це лише частина нашої допомоги бригадам Дніпропетровщини. ІНТЕРПАЙП за підтримки Віктора Пінчука продовжує шукати коштовну техніку, необхідну нашим захисникам на передовій.

Категория: Новости Днепра, Реклама

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: