Skip to content

У Новомосковську ревуть сирени: Сергій Резнік про ситуацію у місті

Резник, Новомосковск - Наше Мисто

Міський голова Новомосковська Сергій Резнік у своєму ранковому зверненні до населення зауважив, що, не дивлячись на кількагодинні тривоги, у місті все спокійно. Працюють комунальні служби, лікарні, бізнес, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на його офіційну сторінку у Фейсбук.

«Допомагаймо ЗСУ, чим можемо! Залишки окупаційних військ повинні бути вигнані з нашої землі якнайшвидше! Це можна зробити тільки гуртом. Тому тим, хто перебуває в тилу, заспокоюватися не можна – навпаки, настав час, коли треба працювати з максимальною віддачою – за себе і за того хлопця.

Сьогодні — день вишиванки. Традиційно в цей день школярі одягали вишиванки та прямували на уроки, а дорослі – на роботу. На жаль, через війну не всі це зможуть сьогодні зробити. Але хто може — закликаю навіть в цих умовах знайти спосіб продемонструвати свій своєрідний генетичний код. Впевнений, що й наші рідні і знайомі, які зараз тимчасово перебувають за кордоном, здивують світ яскравістю національних фарб, заполонять мережі українською вишиванкою.

Це найкращий спосіб показати наше єднання і продемонструвати росіянам  та їх пропагандистам, що, попри їх сподіванням, Україна є і вона не здасться. Здадуться вони!

Нагадую, що сьогодні з 15.00 до 18.00 на площі Героїв пройде благодійний ярмарок виробів ручної роботи та патріотичних футболок.

Долучайтесь і до організації, і до участі. Молодіжний центр Новомосковська зібрані кошти направить на потреби ЗСУ», — написав він.

Резник, Новомосковск - Наше Мисто

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: