Skip to content

Дніпру передали мобільний військовий шпиталь

Мобільний військовий шпиталь - Наше Мисто

Це унікальний шпиталь, який укомплектований усім необхідним як для розгортання в польових умовах, так і для розташування у приміщенні.  У контейнерах міститься все: від звичайних побутових речей (зубних щіток або станків для гоління) до функціональних ліжок та кисневих балонів і дефібриляторів.

Окрім того, є ноші, медичні сумки, інвалідні візки і ходунки, стільці і спеціальні прилади для транспортування пораненого в межах шпиталю або для заміни постільної білизни. Також є спеціальні ширми, призначені для розділення хворих на зони у межах палати або будь-якого іншого приміщення.

«Передали цей шпиталь, щоб в одній із лікарень ЗСУ його розгорнули. Для військових він дуже потрібен. Тут при місці є цілком усе необхідне, зокрема й канцелярія для медиків, витратні матеріали. Не потрібно нічого вигадувати, докуповувати. Тут усе цілком нове та якісне. Розгорнули і можуть приймати своїх пацієнтів. Дякуємо компанії «Direct Relief» за турботу про українців у час війни. Сподіваємося на продовження нашої співпраці з ними. Вони задоволені нами, а ми їхньою якісною гуманітарною допомогою», – підкреслила керівниця Координаційного штабу волонтерів Дніпра Юлія Дмитрова. 

Військові щиро радіють, адже під час війни кількість поранених велика, а коли вони прибувають до місця надання допомоги, не можна гаяти час на пошуки необхідного. За словами спеціаліста з логістики ЗСУ Віктора, потрапивши до шпиталю, захисники будуть забезпечені всім необхідним у якісних, комфортних умовах, що пришвидшить їхнє одужання і реабілітацію:

«Шпиталь має 50 мобільних функціональних ліжок, які регулюються. Тут усе грамотно продумано до дрібниць. Є зубні щітки, пасти, мило, бритви тощо. Достатньо лише підключити електрику та воду і вже можна надавати допомогу».

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: