Skip to content

Арестович розповів деталі підриву бронепоїзда в окупованому Мелітополі

Яна Коваль

У ЗМІ з’явилась інформація, що поблизу українського Мелітополя українські партизани підірвали російський бронепотяг на рейках, де загинув особовий склад ворога. Радник Офiса президента України Олексій Арестович розповів під час інтерв’ю на «24 каналі» подробиці, розвіявши перебільшення. Детальніше — в матеріале «Наше місто«.

За словами Арестовича, рейки таки підірвали, але перед потягом. Потяг та особовий склад не постраждав. Але це не перший випадок, коли наші партизани діють на окупованому півдні та ведуть свою діяльність дуже успішно.

«Не про всі їхні успіхи можно зараз розповідати. Варто враховувати, що рейки були заміновані неподалік залізничного вокзалу і підрив пошкодив шлях, це вказує на те, що наші герої діють рішуче і зухвало. Це не перших такий випадок, але і не останній», — зазначив Олексій Арестович.

Нагадаємо, Дніпру передали мобільний військовий шпиталь. Це унікальний шпиталь, який укомплектований усім необхідним як для розгортання в польових умовах, так і для розташування у приміщенні.  У контейнерах міститься все: від звичайних побутових речей (зубних щіток або станків для гоління) до функціональних ліжок та кисневих балонів і дефібриляторів.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: