Skip to content

Поранений врятував 6 побратимів: під Запоріжжям загинув військовий з Дніпра

София Танченко

Загинув Вадим Капшук - Наше Мисто

Під Запоріжжям у бою проти російських окупантів загинув військовий з Дніпра Вадим Капшук. Вже минуло 9 днів с того дня, як його не стало, повідомляє “Наше місто” з посиланням на публікацію у Facebook Юлия Супрун.

Як все було

Вадим (позивний Кліщ) як один з найдосвідченіших бійців йшов першим та отримав одну з перших ворожих куль. Вона увійшла збоку від бронежилету.

Незважаючи на те, що поранення було серйозним, він усе ж прийняв бій і через біль почав відстрілюватись. Він суворо заборонив побратимам евакуювати його під кулями та стріляв по ворогу скільки зміг.

Зі слів Юлі, своїм хоробрим вчинком він врятував життя шістьох побратимів. Та й вони не кинули його на полі бою, а повернулись за ним як тільки стихла стрілянина. Його забрали вже мертвого, повернули тіло родині й розповіли про останні хвилини його життя.

Дніпро має знати своїх Героїв

Загинув Вадим Капшук - Наше Мисто

У день похорон бійці приїхали з фронту, щоб проститися. У них було обмаль часу, але вони віддали шану побратиму й передали родині найдорожче, що залишилося від загиблого Героя – його рюкзак з особистими речами.

“Дніпро має знати своїх Героїв. Вадим віддав життя за Україну, за свою родину, та за всіх українців. Адже саме з таких залізних людей кується наша Перемога, завдяки таким українцям розбивається руська армія, а путін має вигляд безпорадного старого діда в маразмі, — пише Юля. — Він любив життя та свою родину, боготворив дружину, більше за все цінував сімейний затишок. Виростив двох класних синів, обожнював онука. Він збудував будинок й посадив цілий сад. А скільки б він ще встиг, якщо б руський мир не прийшов нас «рятувати»”.

Щиро співчуваємо рідним та близьким загиблого Героя!

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: