Skip to content

Син помстився за батька: історія військового, якого рятують у лікарні Дніпра

София Танченко

Син знищив танк, який поцілив у батька - Наше Мисто

Війна росії проти України, яка триває понад 2 місяці, згуртувала всіх українців. Тисячі жінок та чоловіків змінили свій звичний побут на військову форму та зброю. І все заради того, аби захистити рідну землю, її свободу та незалежність, захистити своїх рідних. Не дивно, що трапляються випадки, коли на війну йдуть батьки і діти.

Дніпровьский активіст Олег Чистопольцев розповів історію військового, якого рятують у одній із лікарень Дніпра.

Чоловік був добровольцем у 2014, не лишився байдужим і у 2022-му. На війну пішов разом із сином. Боронили нашу землю в одному підрозділі. Під час чергового бою з окупантами в них поцілив танк.

Син поранень не отримав, а от батькові пощастило значно менше. Зараз знаходиться у Дніпрі. Як тільки його сюди доставили, надійшла інформація про те, що той танк знищив його син. Помстився за покалічене батькове тіло.

«Як тільки я зайшов до палати, того танчика, який мене пошкодив, таки підбили і підбив мій син! Тільки но мені подзвонили і сказали, що син живий і що влупив він ту падлу. Ай да син! Моя гордість», — говорить військовий.

Син знищив танк, який поцілив у батька - Наше Мисто

Розповідаючи це Герой аж світився від радості, незважаючи на свій стан.

Дивлячись на нього в черговий раз переконуєшся в тому, що наші люди незламні. Про поразку не може йти мови. Ми всі маємо йти тільки в перед, виборювати свою свободу, бити ворога і словом, і ділом.

Все буде Україна!

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: