Skip to content

Загинув, боронячи Україну: на Дніпропетровщині проведуть в останній шлях Євгенія Романовського

Яна Коваль

Захищаючи країну загинув воїн Євгеній Романовський. Детальніше розповість «Наше місто» з посиланням на повідомлення Кам’янської районної державної адміністрації.

«Обірвалось життя мужнього і хороброго захисника, справжнього патріота та воїна, гранатометника 3-го відділення 4-го стрілецького взводу 4-ї стрілецької роти 2-го стрілецького батальйону, старшого солдата Романовського Євгенія Олександровича, 1991 р.н. Вічна і світла пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним та близьким», — прокоментував начальник районної військової адміністрації Олег Гапіч.

Прощання та панахида за загиблим воїном відбудеться 13 травня о 12:00 у Верхньодніпровську на проспекті Поля (центр, біля приміщення Будинку культури). Поховають Героя на Алеї Слави центрального кладовища Верхньодніровська.

Нагадаємо, в больнице Днепра умерла волонтер из Лисичанска, которая 15 апреля вместе с мужем попала под вражеский обстрел. Жен женщины погибли на месте, а за ее жизнь сражались лучшие врачи Днепра, но, к сожалению, чуда не произошло.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: