Skip to content

Втратила ногу на вокзалі Краматорська: у Дніпрі рятують 19-річну Настю, потрібна допомога

Яна Коваль

У Дніпрі, ледве виживши після трагедії на Краматорському залізничному вокзалі, 19-річна дівчина з Донеччини збирає кошти на протезування лівої ноги, яку вона втратила після ракетної атаки. Детальніше розповість «Наше місто» з посиланням на Dnipro TV.

Анастасія Шестопал мріяла стати акторкою, але 8 квітня її життя розділилося на «до і після». Тоді від російської ракети загинуло 52 особи, близько 100 людей отримали поранення.

Через поранення Настя втратила багато крові і зазнала сильного пошкодження ноги. Лікарі намагалися врятувати кінцівку, але після операції дівчина була у комі. Її врятували, але ногу довелося ампутувати.

Наразі Анастасія лікується у Дніпрі та готується до поїздки до Німеччини для протезування. Сім’я дівчини збирає кошти на поїздку та просить усіх небайдужих допомогти:

5168 7574 3048 5807 Шестопал Анастасія Олегівна.

Нагадаємо, як у Координаційному штабі волонтерів Дніпра допомагають захисникам України. Із першого дня повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну в Дніпрі запрацював Координаційний штаб волонтерів. 

Категория: Видео, Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: