Skip to content

Нас за годину розписали, і чоловік поїхав до військкомату: історія Даші і Владислава з Дніпра

Алина Рудич

Історія Даші і Владислава з Дніпра - новости Днепра

Продовжуємо розповідати, як одружуються дніпряни у війну. Весілля в традиційному українському стилі на квітень планували Даша та Владислав. 7 квітня мало б виповнитись 6 років, як пара познайомилась. Тому було вирішено і весілля приурочити саме до цієї дати. У перших числах березня нареченого Даші викликали до військкомату.

Історія Даші і Владислава з Дніпра - новости Днепра

«23 лютого з Ужгороду виїхали наші обручки. Звичайно, шлях у них був дуже довгим. Ми взагалі переживали, чи доїдуть вони до нас чи ні. І десь 12 березня ми приїхали на пошту їх забирати. Вони таки до нас дістались. Забрали ми їх, одягли, сидимо в машині і кажемо: «Ну що, їдемо до РАЦСу?». Нас швиденько за годину розписали і чоловік поїхав до військкомату, а за декілька днів і далі на позиції.

Взагалі ми планували зробити не гучне свято, а більш душевне — запросити тільки найрідніших та друзів. Планувалось, що цей день буде більше про нас, про нашу сумісність і взагалі те, чому ми разом. До речі, наші весільні наряди я тільки-но отримала. Ми зовсім свідомо і не прив’язуючись до жодних подій, хотіли зробити весілля в українському стилі, замовили красиві вишиванки. Тож, після Перемоги вдягнемо свої новенькі вишиванки, візьмемо гарний настрій та, мабуть, відправимось у подорож», — розповіла Даша.

Історія Даші і Владислава з Дніпра - новости Днепра

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: