Skip to content

Дніпровська міська рада та організація «Лікарі світу» підписали меморандум про співпрацю

Мерія Дніпра та організація «Лікарі світу» підписали меморандум про співпрацю. Йдеться про допомогу місту, зокрема й лікувальним закладам, які у підпорядкуванні міської ради.

«Сподіваємося, у такий непростий час допомога буде своєчасною, потрібною і корисною для міста. Вдячні нашим партнерам – організації «Лікарі світу», волонтерам, які допомагають. Досить швидко відпрацювали підписання меморандуму. Чекатимемо на реальні справи і результати», — сказав секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара.

Зі свого боку польовий координатор організації «Лікарі світу» Башар Кайлані подякував міській владі за швидкий відгук про співпрацю.

«Працюємо для допомоги у наданні медичних послуг мешканцям. У нас вже йде співпраця з двома тутешніми лікарнями щодо поставок медобладнання, витратних матеріалів. Маємо мобільну бригаду, яка виїжджатиме у різні локації. Також є великий напрям роботи, пов’язаний з психологічною підтримкою. Зараз перебуваємо на стадії оцінки та пошуку місць для такої діяльності у Дніпрі. Наша мета – допомагати людям, особливо у такий нелегкий час», – зазначив Башар Кайлані.

Категория: Война, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: