Skip to content

На Дніпропетровщині було збито ракету «Точка-У» — Лукашук

Яна Коваль

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук детально розповів про 67 добу боротьби з російськими окупантами. Детальніше про це — у матеріалі «Наше місто».

«19:30. Шістдесят сьома доба протистояння російському воєнному вторгненню добігає кінця. Сьогодні ворог обстріляв територію Синельниківського району: внаслідок влучання ракети знищено декілька будівель. З хороших новин: в небі над Покровською громадою було збито ракету «Точка-У». Також збито один ворожий безпілотник над іншою громадою. Вдячний українським воїнам за те, що тримають небо над нами».

Наразі російських окупаційних військ на території області немає:

«Сьогодні Україна дізналася надважливу, таку довгоочікувану новину: з заводу Азовсталь у Маріуполі евакуйовано близько 100 осіб. Завдяки спільним зусиллям Офісу Президента, Головного управління розвідки, міжнародних організацій та іноземних партнерів українських жінок, дітей, людей похилого віку вдалося витягти з пекла війни. Маю надію, що зовсім скоро ми почуємо новину про те, що всіх наших громадян врятовано. А всі наші міста – звільнені від окупантів».

Нагадаємо,  російські оккупанти завдали ракетного удару по Синельниківському району. В результаті «прильоту» зруйновані два склади агропідприємств. 

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: