Skip to content

У парку Дніпра з’явиться 100 м2 квіткового різнобарв’я

Яна Коваль

З початком теплої пори Дніпро починає зеленішати та розквітати. Аби допомогти місту набрати різнокольорові барви — слухачі університету третього віку висадили квіткові клумби у парку Т.Г Шевченка на площі 100 квадратних метрів. Більше детально розповість «Наше місто».

Ми засаджуємо дві клумби, загальною площею 100кв. м. Висаджуємо саджанці маків, айстр, пеонів. Ці саджанці нам люб’язно надали слухачі університету», -поділилася директорка КП «Дирекція парків та об’єктів рекреації» Сусанна Живілова.

Слухачі університету запевняють – вони самі вирішили прийняти участь:

«Дуже рада, що це відбується зараз, тому що місто розквітає, тому ми дуже раді до цього долучитися, адже наші слухачі, вони займаються спортивними заняттями та напрямками, саме в цьому парку», — розповіла представниця університету третього віку Вікторія Дерець.

Є й ті, хто приніс власні саджанці зі своїх земельних ділянок:

«Коли дівчата написали, що потрібні квіти посадити від університету 3 віку – я звичайно погодилася. У мене дача – на дачі квітів повно», — коментує студентка університету третього віку Антоніна Команьова.

Серед висадженого різноманіття можна знайти маки, іриси, піони, лілії та інші квіти. Мета заходу – показати, що Дніпро продовжує жити та розквітати з кожним днем.

Нагадаємо, у Дніпрі відкрили перший центр підтримки для маріупольців, чиє місто зруйнували російські окупанти. Дніпровський центр підтримки «Я — Маріуполь» — це спільний проєкт мерій обох міст і перший з п’яти запланованих у різних областях осередків допомоги маріупольцям, чиє місто знищили російські загарбники.

Категория: Видео, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: