Skip to content

Сирени в Новомосковську вили і вночі: мер про ситуацію у місті

Мер Новомосковська про ситуцію у місті - новости Днепра

Голова міськради Новомосковська Сергій Резнік у своєму зверненні до містян відмітив, що наразі ситуація оцінюється як стабільна, наскільки це можливо в умовах ракетної небезпеки для усієї країни, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на його сторінки у соцмережах.

Мер Новомосковська про ситуцію у місті - новости Днепра

«Продовжуються ракетні удари окупантів по нашому регіону. Учорашній день виявився надзвичайно тривожним, ракети прилітали на територію Криворізького та Дніпровського районів. Сирени в Новомосковську вили і вночі, але все обійшлося без втрат.

Дякуємо нашим захисникам!

Сьогодні християни західного обряду святкують Великдень, іудеї відзначають в ці дні Песах.

Християни східного обряду сьогодні святкують Вербну неділю, а від завтра настає Страсний тиждень, кожний день якого наділений особливим змістом.

Ким би за вірою ми не були, маємо пам’ятати про те, що найважливіше в житті. Це – любов до близьких, бажання бути поруч з рідними у важку хвилину. Нехай же свята очистять наші душі й серця, відкривши їх для всього найкращого.

Молімося. За наших воїнів, за нашу Україну, за нашу перемогу, за наших рідних і близьких. А нашим ворогам побажаймо прозріння й хоч трішки розуму.

Це гарні дні, щоб активізувати свою волонтерську допомогу – хто що може.

Допомагаймо ближньому й немічному.

Нехай усі наші герої повертаються після перемоги до своїх сімей. Нехай діти сміються від радості і на щоках будуть сльози лиш від щастя. Нехай зло йде геть! Нехай добро перемагає!»

Війна нас навчила, що «завтра» може не бути. Все, що є, — це сьогодні. Бережімо кожний момент життя. Цінуймо рідних. Не відкладайте любов на завтра – любіть своїх рідних сьогодні.

Усіх зі святами!

53-й день війни – ми міцні, працюємо, дякуємо і пишаємося, а агресора неодмінно переможемо, в цьому вже ніхто не сумнівається, вже  навіть сам агресор!

Слава Україні!», — написав він.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: