Skip to content

678 мільйонів гривень соціальної допомоги виплатили на Дніпропетровщині

678 мільйонів гривень соціальної допомоги виплатили на Дніпропетровщині

У квітні Дніпропетровщина отримала 678 мільйонів гривень на виплату соціальної допомоги населенню.

«Зокрема, державну соціальну допомогу виплатили 154,5 тис. родин. Житлову субсидію призначили для майже 193 тис. домоволодінь. Пільгами на оплату житлово-комунальних послуг готівкою забезпечили понад 18 тис. мешканців. Ще 48 тис – у безготівковій формі. Переселенцям, які приїхали на Дніпропетровщину, не потрібно оформлювати нові банківські рахунки для отримання держдопомоги. Виплати надходять на ті ж самі, що і зазвичай», – зазначила заступниця начальника управління департаменту соціального захисту населення ДніпроОВА Олександра Довидовська.

Щодо переселенців, ті, які отримували виплати через «Укрпошту», мають змогу  звернутися до відділень «Ощадбанку» з паспортом та ідентифікаційним кодом та отримати переказ через платіжну систему.

«Щодо «пакунку малюка», то від початку року в натуральному вигляді його отримали 1678 сімей. Наразі наші структурні підрозділи опрацювали більш ніж 2,5 тисячі заявок на отримання компенсації замість натурального пакунку для малюка. Сума допомоги становить 6 300 гривень. Взагалі усі родини, в яких народилася дитина, теж можуть отримати компенсацію. Вам потрібно звернутись до структурного підрозділу з питань соціального населення. Кошти будуть нараховані на банківську картку. Їх можна витратити на будь-які товари», – зазначила Олександра Довидовська.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: