Skip to content

Новомосковськ стає все більш тиловим містом: звернення міського голови

Звернення міського голови Новомосковська - новости Днепра

Міський голова Новомосковська Сергій Резнік у своємо ранковому зверненні до населення відмітив, що у місті, незважаючи на кілька нічних тривог, все добре, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на його Фейсбук-сторінку.

«Доброго ранку, ми з Новомосковська!

З кількома тривогами, але без втрат – такою виявилася минула ніч. Дякуємо ЗСУ! Віримо в вас! Пишаємося вами!

За минулу добу лінія військових зіткнень завдяки нашим бійцям відсунута від Дніпропетровської області ще далі – під контроль України повернуто як мінімум 15 населених пунктів Херсонської області. А отже у ворога все менше можливостей діставати Дніпропетровщину засобами артилерії. А отже Новомосковськ стає все більш тиловим містом.

У місті спокійно, ситуація під контролем. Новомосковськ воює, працює і волонтерить. Волонтери зараз – це той локомотив, який творить чудеса. Це люди, які можуть знайти будь-що та привезти будь-куди.

Хочу висловити слова щирої вдячності нашим друзям Berlin Hands For Ukraine з Німеччини, які відгукнулися й передали для нашого міста гуманітарну допомогу — продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти та засоби надання домедичної допомоги. Дякую всім тим, хто зробив таке партнерство можливим — займався пошуком та збором коштів, придбанням товарів у Німеччині, забезпечив транспортування та супровід вантажу по території Європи та в Україні. Дякую всім новомосковським волонтерам, які наближають спільну перемогу!», — написав він.

Нагадаємо, що голова ДніпроОВА Валентин Резніченко у своєму ранковому звернення теж заявив, що у регіоні все спокійно.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: