Skip to content

«Наша Ряба» запустила дитяче харчування та передає першу партію на благодійність

«Наша Ряба» запустила дитяче харчування та передає першу партію на благодійність

За допомогою благодійних фондів продукт, виготовлений у Європі з найкращої курки без антибіотиків, поїде до малюків та родин, що через війну опинилися у складних обставинах

В умовах війни діти – одна з найнезахищеніших категорій. Навіть у мирний час малюки часто крім базових потреб у безпеці, спокійному сні, одязі потребують спеціального раціону. Під час війни забезпечити його дітям стає значно складніше. Щоб у цей непростий час подбати і про найменших споживачів, бренд «Наша Ряба» передає на благодійність всю партію свого нового продукту – дитячого харчування «КОКО» для дітей віком від 6 міс. до 1,5 років.

Ідея випускати дитяче харчування з курочки «Наша Ряба» зʼявилася задовго до війни. Команда інновацій бренду знайшла в Європі завод, який може виготовляти продукт найвищої якості. У березні перша партія «КОКО» була готова і доставлена в Україну. Але в магазини не поїхала.

Враховуючи те, що через війну багато дітей опинилися в складних умовах, часто без засобів для існування, компанія вирішила передати всю партію дитячого харчування «КОКО» на благодійність. Для бренду «Наша Ряба» це ще один спосіб підтримати споживачів, зокрема найменших.

Аби допомога у вигляді дитячого харчування швидко доїхала до родин з дітками віком до 1,5 року, ми заручилися підтримкою благодійних фондів та організацій. Зараз ми передаємо дитяче харчування у Карітас України, Unicef, Фонд Маша, фонд Твоя опора, СОС Дитячі містечка України, Благодійний фонд Євгена Пивоварова. Залучаємо й благодійний фонд «МХП – Громаді». Перші партії смачних і натуральних супів-пюре з курки з овочами та гарбузом вже їдуть до діток Чернігівщини, Полтавщини, Сумської та Київської області. Найближчими днями дитяче харчування отримають родини і в інших регіонах України.

Турбота про інших, єдність і добрі справи – це те, що допоможе Україні вистояти і перемогти. Якими б складними не були часи, «Наша Ряба» залишається поруч зі споживачами і підтримує українців.

Для довідки:

«Наша Ряба» – бренд охолодженої курятини високої якості, без антибіотиків та гормонів росту. «Наша Ряба» піклується про українські сім’ї понад 20 років. Використання новітніх технологій, дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм під час виробництва та фасування й оперативна доставка курятини вже давно зробили продукцію торгової марки лідером серед українських брендів.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Украина

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: