Skip to content

Чому не надали наказ про підрив мостів через Чонгар: Бутусов про питання до керівництва ОП

Журналіст Юрій Бутусов опублікував пост у відповідь на обсинувачення радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича щодо «екс-начальника ГУР МО Василь Бурба, укий нібито знаходиться у Дубаї за кордоном під час війни». Також він зачепив ще ряд питань до керівництва ОП щодо підготовки до війни, повідомляє сайт «Наше Місто».

Із здивуванням побачив у новинах заяву радника офісу президента що екс-начальник ГУР МО Василь Бурба ніби знаходиться у Дубаї за кордоном під час війни.

Адже Бурба, який звинуватив перед війною керівництво ОП у наявності російської агентури та зливі спецоперацій ГУР МО, з 24-го лютого в Україні вступив до ТРО Києва, і у складі зведеного загону, приданого одній з військових частин, діяв на напрямку Ірпіня та Лютежа. У складі його підрозділу — двоє загиблих та четверо поранених. Тобто ОП свідомо оббріхує людину, яка на відміну від усіх співробітників ОП брала участь у бойових діях. Перевірити, що Бурба в Україні і не тікав не складно.»,  — написав Бутусов.

Також він порушив ще декілька важливих питань.

«Чому керівництво не надало наказ про підрив мостів через Чонгар, які були підготовлені до підриву у будь-який момент? Чому не розгорнули значну частину військ на напрямках ударів противника, що призвело до захоплення ворогом без бою Мелітополя та Бердянська та швидкого оточення Маріуполя? Де ваш член політради Слюсарєв, який втік в Росію 18 лютого, хто коли розкаже, які на нього будуть санкції, чи він занадто цінний? Де вами призначені генерали Наумов та Криворучко, чому того, хто кришував три останніх рок контрабанду,  ви позбавили лише звання, тому що він втік з краіїни, але не видали ордер на арешт? Хто допоміг втекти з центру Києва куму Путіна Медведчуку, та скільки полонених змогла б виміняти Україна на Медведчука?», — відмітив Бутусов.

Категория: Война, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: