Skip to content

«Мамо, я бачу війну»: в Україні збирають дитячі малюнки

Ткач Анастасия

«Мамо, я бачу війну»: в Україні збирають дитячі малюнки - новости Днепра

В Україні збирають дитячі малюнки, щоб створити найбільший у світі маніфест-колаж та запустити благодійний фонд. Про це повідомляє журналіст «Наше Місто. Афіша Дніпра» з посиланням Міністерства культури та інформаційної політики України.

Понад 4000 дитячих малюнків про російську агресію в Україні вже зібрали ініціатори проєкту «Мамо, я бачу війну». Збір робіт продовжується. З цих малюнків створять найбільший у світі маніфест-колаж, який назавжди залишиться в цифровій мережі за допомогою технології NFT. 

Маніфест-колаж із тисяч дитячих малюнків, присвячених темі війни та миру в Україні, планують продати на NFT-аукціоні. Отримані кошти передадуть у фонд допомоги дітям, які постраждали від війни. Фонд створять учасники проєкту. Вони також закликають долучатись до цієї ініціативи представників креативного та цифрового секторів України, стартап компанії, представників венчурних компаній та інвестиційних фондів.   

Наразі команда проєкту «Мамо, я бачу війну» просить батьків в Україні та всьому світі сфотографувати тематичний малюнок дитини та надіслати:

Вказати треба ім’я автора/авторки, вік, місто та, за бажанням, коментар до малюнка. 

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: