Skip to content

Батумський спортсмен Міро Ванадзе захищає столицю (Фото)

Дарина Сухонос

«Ми повинні захистити Київ» — грузин, батумський спортсмен, Міро Ванадзе (Mirò Vanadze), який живе і займається професійним спортом в Україні, допомагає захистити нашу державу, передає журналист «Наше Місто. Афіша Дніпра» з посиланням на пост спортивного журналіста Дмитра Тімохіна.

Після початку війни Міро Ванадзе відмовився повернутися до Грузії і залишився в Україні допомагати захищати столицю. Він з друзями пече і роздає хліб на вулицях Києва. Про начинку і десерт ніхто не думає до кінця. Головне – не залишатися голодним, щоб вижити.Міро розповідає, що після військового нападу на околиці Києва, а також на Житомир та Чернігів,Маріуполь та інші міста країни, на вулицях столиці з’являється ще менше людей.

«Тепер ми готовимо та віддаємоїжу для людей похилого віку, а я ще не тільки волонтер і вже записався до складу теріторіальної оборони та готовий йти на війну у разі потреби», – сказав Міро Ванадзе, Професійний боєць ММА (6 поєдинків, 6 перемог), учасник Чемпіонату Світу з греко-римської-боротьби та Чемпіон Грузії, спортсмен з Батумі, який живе в Україні останні п’ять років.

«На лівому березі, де я живу, є блокпост і ми, напевно, там будемо. Всі налякані, тому що ми бачимо, як росіяни намагаються знищити нашу свободу.. «Але ті хто тут, на мою думку, будуть боротися за свободу до кінця, вони будуть жертвувати собою до кінця», – сказав Міро Ванадзе.За словами грузинського спортсмена, російська армія свідомо намагається посіяти паніку.

«Куди ви не глянете сьогодні, куди б ви не поглянули, хочуть зробити панічні настрої. А також налякати наших волонтерів. Мені навіть подзвонили і попросили приїхати за конкретною адресою, потім виявилося, що це диверсанти.Вони хочуть вселяти паніку, це психологічна атака не лише на армію, а й на населення, владу.Все пусте. Рідко, хто з’являється на вулицях, навіть у магазинах, є люди в притулках. Дехто їде, але виїзд за межі країни – це вже небезпека… літні люди лише в окремих будівлях… не вмикають світло, тому самі.«Лінія фронту вже всюди, а не тільки там, де стріляють», – сказав Міро Ванадзе. Ми повинні захищати Київ і ми усі віримо в нашу перемогу.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: