Skip to content

Не сидіти склавши руки: 17-річні волонтери з Дніпра святкують ювілей допомагаючи

Не сидіти склавши руки: 17-річні волонтери з Дніпра святкують ювілей допомагаючи - новости Днепра

Попри всі жахи війни, попри біль та тривогу, військові і прості мешканці продовжують жити, працювати задля перемоги, вірити і любити.

Юні волонтери Центра матері та дитини на вокзалі навіть в особливу для себе дату продовжують допомагати людям.

«Поліна та Ростислав — наші волонтери, що святкують міні-ювілей свого кохання на вокзалі. До ТРО за віком не беруть, тому свій час приділяють тим, хто цього зараз так потребує. Нас не перемогти! Пишаюсь дітьми своєї землі! Україна єдина! Слава Україні! , — написала Одарка Біла, директор Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР.

Поліна та Ростислав розповіли «Наше Місто. Афиша Днепра», що познайомились 10 років тому у Народному Художньому Хореографічному Колективі «Забавки». Разом займалися й півтора роки тому отримали загальну середню освіту хореграфів.

«Зараз нам по 17 років і ми закінчуємо 11 клас. 14 березня у складі волонтерів міста Дніпра відсвяткували свій мініювілей — два з половиною роки разом. Нам дуже подобається надавати людям допомогу, особливо коли вони цього так потребують. Ми і раніше залучалися до різних волонтерських заходів. Зараз ми теж не змогли сидіти вдома склавши руки та як тільки дізналися про таку групу небайдужих людей в нашому місті, одразу приєналися до них», — розповіли хлопець та дівчина.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: