Skip to content

Яку допомогу від Червоного Хреста можна отримати в Дніпрі

 Керівниця обласної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Лашко на брифінгу в ДніпроОДА розповіла, за якою допомогою можна звертатися до цієї організації. Про це повідомляє «Наше місто».

 — Хочу звернути увагу на те, що наша організація з перших днів почала роботу по допомозі населенню, — підкреслила Людмила Лашко. —  Ми направляли гуманітарні грузи до Харкова, Маріуполя, гарячих точок. Зараз ми надаємо допомогу незахищені верствам населення, які будуть до нас евакуюватися. Ми організовуємо пункти по області: в таких містах як Кривий Ріг, Кам’янске. Павлоград, Нікополь, Дніпро працюють наші волонтери, які збирають допомогу і все, що необхідно.

У Дніпрі є два пункти Червого Хреста: вул.Робоча, 73 (гаряче харчування) та вул. Ротерна, 23А (харчування, продуктові набори, аптечки). В них кожен громадянин може отримати будь-яку допомогу, тут щоденно безоплатно годують гарячою їжею, збирають ліки, речі першої необхідності.   

Співробітники Червоного Хреста повідомляють: якщо ви побачите червоний хрест не на тій автівці і не там де треба, або емблема намальована не по стандарту – повідомляйте про це. Наразі з’явилось багато псевдо волонтерів, яких  викривають.  Також Червоний Хрест займається розшуком зниклих без вісті людей, адже Червоний хрест працює в 196 країнах світу.

Телефон Дніпропетровської  обласної організації, на який звертатися можуть всі, хто потребує допомоги — 067 829 00 79.

 Корпоративна карта обласної організації Червоного Хреста України для надання допомоги — 5169 3305 2317 8421.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: