Skip to content

Захисники України розбомбили танки та винищувачі окупантів

Днями українські воїни розбомбили танкову групу ворога та її повітряне прикриття, яке складалося з винищувачів Су-30. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на сторінку Управління СБ України у Дніпропетровській області у Facebook.

До СБУ, серед іншого, потрапив секретний GPS-навігатор окупантів. На пристрої – всі дані пересувань і «заплановані точки» наступу загарбників. Цей навігатор належав «елітному» 108-му десантно-штурмовому полку противника, який намагався атакувати Миколаїв з боку Костянтинівки. Таким чином, українська спецслужба отримала доступ до планів російських окупантів, що дозволить діяти на випередження і ще ефективніше знищувати ворога.

Більше того, українські військові збили російські Су-30, які прикривали загарбницький наступ з повітря. Ці «путінські аси» успішно пройшли Сирію і безкарно бомбили там місцеве населення. Утім перший же виліт в Україну виявився останнім для них. Тепер на полонених чекають довгі розмови зі слідчими і контррозвідниками СБУ, які встановлюють всіх причетних до війни.  

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: