Skip to content

Критична інфраструктура Дніпра стабільна, — Борис Філатов

Критична інфраструктура Дніпра стабільна. ЖКГ, медицина та транспорт працюють у штатному режимі — з урахуванням комендантської години з 20:00 до 06:00.

Також налагоджені логістичні потоки на вокзалі. З Дніпра йдуть потяги не лише в напрямках західних областей, а й прямим сполученням з польським містом Хелм. 

Перевагу при посадці у вагони надають жінкам з дітьми до 5 років, а також людям з явними ознаками інвалідності.

«Велике прохання дотримуватися вимог поліції при евакуації на вокзалі. Це дозволить зробити процес більш організованим», – про це під час брифінгу 9 березня повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

На вокзалі також є волонтерський центр, де матерям з дітьми, людям поважного віку нададуть харчування, одяг, медичну чи психологічну допомогу. Усі оголошення про відправлення потягів також дублюються всередині приміщення.

Водночас, коментуючи питання світломаскування у Дніпрі, мер пояснив, чому з настанням комендантської години освітлення в місті вимикається поетапно: «Це експлуатаційний процес, який триває поступово. Немає кнопки, яка вимикає все одразу». Філатов також вкотре нагадав містянам і підприємцям про необхідність вимикати освітлення вивісок і рекламних площин з настанням темряви. За дотриманням цього правила стежить інспекція з благоустрою.

Категория: Война, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: