Skip to content

Дніпрян закликають підтримати самотніх та безпорадних земляків

Департамент соціальної політики та служби соціального захисту Дніпра закликають дніпрян підтримати тих, хто живе поруч та залишився у ці скрутні часи без допомоги. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Facebook.

«Підтримаємо самотніх, безпорадних дніпрян! Багато з них зараз залишились наодинці. Без жодної допомоги.  Скрутні часи об’єднують. Разом ми домагаємо, рятуємо, визволяємо один одного. Разом виводимо зі скрутних становищ та робимо неможливе. Але багато дніпрян не в змозі діяти самостійно. Самотнім людям поважного віку вже зараз не вистачає продуктів та ліків. Нікого немає поруч, бо родичі з сусідами поїхали в безпечне місце. Підтримаємо самотніх, безпорадних людей продуктами та ліками! Допоможемо особисто!»

🇺🇦 #ДніпроСоціальний приймає гуманітарну, натуральну допомогу (продукти та ліки) для одиноких людей поважного віку за трьома адресами:

🇺🇦 Вул. Панікахи, 95 — Шевченківський район Дніпра;

🇺🇦 Вул. Космічна, 9 — Соборний район Дніпра;

🇺🇦 Вул. Осіння, 11 Б — Індустріальний район Дніпра.

Години прийому допомоги:  з 9.00 до 14.00.  Також приймаємо пропозиції від людей, волонтерів та організацій, охочих допомогти, за телефоном: 066 973 22 76.  

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: