Skip to content

Робота мережі «Аптеки Подорожник» у військовий час

Робота мережі «Аптеки Подорожник» у військовий час

Компанія «Подорожник», як один з найбільших ФАРМ  РИТЕЙЛІВ країни, розуміючі свою відповідальність перед співгромадянами, робить все можливе для того, щоб ліки та медична техніка залишалися доступними для українців в максимальній кількості, асортименті, та по всій країні. 

Працездатність мережі:

На сьогодні на території країни працює 86% мережі – близько 1 200 аптек. Фармацевти працюють навіть в гарячих точках, забезпечуючи життєдіяльність містян та сил ТО та ЗСУ під кулями та бомбовими ударами.

Укомплектованість аптек фармацевтами:

На сьогодні працює близько 4 968 фармацевті (69 % співробітників),  з них 65 % в тилу, 35% в зоні бойових дій

Затримки з логістикою:

Аптечний ритейл працює в ситуації руйнації логістичних ланцюгів. Нам доводиться прокладати нові шляхи доставки, звертатися до волонтерів, ТО, логістичних партнерів для поставки ліків по території країни, навіть туди, де вже немає аптек. Все частіше автомобілі, що здійснюють доставку, працюють під обстрілами. Також постійно відбуваються перебої з постачанням продукції через зупинки на блокпостах, під час комендантських годин.

Ріст цін:

В Україні відбулося збільшення цін на ліки та мед техніку, яке зумовлене зростанням відпускних цін виробників та дистрибуторів.

По-перше: через зміни курсу валют.

По-друге: подорожчання пального (за даними дистрибуційних компаній).

«Аптека Подорожник» — не збільшувала націнку на препарати і не буде цього робити в цій складній ситуації в ніякому разі!

Умови відпуску ліків аптечним закладам:

На сьогодні відпуск препаратів мережам аптек здійснюється виключно на умовах  повної передоплати, без можливості відтермінувати оплату. Немає грошей – немає ліків. Ми продовжуємо працювати в цих складних умовах щоб унеможливити фармацевтичну катастрофу з відсутністю ліків у населення. 

Інформаційна війна та атака ботів:

Компанія «Подорожник» на сьогодні веде бій ще на одному фронті — інформаційному. В соціальних мережах атакують нашу компанію за допомогою фейків та неправдивої інформації, які намагаються звести нанівець всі зусилля по ФАРМ опіці населення країни та ЗСУ. Не довіряйте фейкам та наклепам! Компанія «Подорожник»  — вкрай патріотична компанія, яка не заробляє на людському горі та налаштована виключно на перемогу нашої держави на всіх фронтах!

Благодійність напрямок:

На сьогодні компанія «Аптеки Подорожник» активно співпрацює:

1. З організацією «Червоний хрест України» та їх філіями в багатьох регіонах України, формуючі масштабні вантажі, які доправляються до найбільш небезпечних регіонів та міст країни;

2. З системними волонтерськими організаціями, лікарнями та шпиталямипідрозділами ТРО, та збройних сил. Ми знаходимо та здійснюємо доставку ліків в Україну з найдефіцитнішого переліку препаратів та мед засобів для  надання допомоги в польових умовах під час військових дій.

3. Ми стараємося допомогти всім, хто опинився в складній ситуації, надаючи консультації фізособам, що опинилися в скрутному становищі. Однак, для нас пріоритетом є взаємодія з системними гуманітарними організаціями, через нестачу людських ресурсів в компанії; 

4. Ми ініціювали збір коштів для закупівлі та благодійної передачі ліків  ЗСУ, ТРО, іншим приватним та благодійним організаціям і фізичним особам, що потребують фармдопомоги у цей складний час. Збір коштів здійснюємо від резидентів України та іноземних держав і їх громадян. «PharmHelp Podorozhnyk» – це наша ініціативна група, яка буде проводити обробку замовлень, знаходити ліки та забезпечувати логістику в гарячі точки країни для всіх, кому необхідна ФАРМ допомога.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: