Skip to content

Усі соціальні виплати у Дніпропетровській області проводяться вчасно, — ДніпроОДА

Ксения Куземко

Усі соціальні виплати у Дніпропетровській області проводяться вчасно, - ДніпроОДА

Усі органи соціального захисту населення у Дніпропетровській області працюють у штатному режимі, забезпечується державна підтримка окремим категоріям громадян. Так, за лютий виплачено усі види державної допомоги сім’ям з дітьми, компенсації та допомоги постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, адресну допомогу для покриття витрат на проживання, пільги та субсидії.

 «На 3 березня область отримала понад 625 млн грн на виплату державної допомоги за березень та на виплату коштів на оплату пільг та субсидій на житлово-комунальні послуги за лютий. Це 100% від потреби. Кошти направлені на рахунки органів  соціального захисту населення для подальшого фінансування до відділень уповноважених банків та відділень Укрпошти. Від 7 березня кошти розпочинають перераховувати громадянам», — розповіла під час брифінгу заступниця голови ДніпроОДА Ольга Горб.

Вона також зазначила, що у разі виїзду з місця фактичного проживання, виплати можна отримати наступним чином: зателефонувати до контакт-центру Укрпошти за номером телефону 0 800 300 545 або до Пенсійного фонду України за номерами телефонів, які розміщені за посиланням або передати інформацію через електронний кабінет.

Також можна повідомити про необхідність отримання пенсії, грошової допомоги за іншою адресою, передавши наступну інформацію:

— прізвище, ім’я, по-батькові одержувача пенсії та/або грошової допомоги;

— адресу отримання пенсії/грошової допомоги до березня 2022 року; паспортні дані (серія та номер паспорту);

— номер телефону одержувача пенсії/грошової допомоги;

— спосіб отримання виплати (на відділення або за домашньою адресою);

— нову адресу доставки: індекс відділення Укрпошти або адресу тимчасового проживання;

«Якщо пенсію або грошову допомогу отримували поштовим переказом, необхідно повідомити оператору додатково код переказу, який отримали в смс-повідомленні. Кошти будуть виплачені за заявленою адресою проживання протягом декількох днів. У разі невизначення з місцем отримання виплати та бажанням її отримати на будь-якому автоматизованому відділенні Укрпошти, до якого буде доступ, також потрібно повідомити про це оператору», — додала Ольга Горб.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: