Skip to content

Дніпровська художниця створила розмальовку про Путіна

Дніпровська художниця створила розмальовку про Путіна - новости Днепра

34-річна художниця з Дніпра Вероника Бичкова створила розмальовку-антістрес про Путіна. Отримати ї можна безкоштовно. Про це повідомляє журналіст «Наше Мисто. Афиша Днепра».


«Останні тижні я відчувала розпач, журбу і фрустрацію від невизначеності нашого майбутнього і неможливості планувати своє життя навіть на місяць вперед через реальну перспективу розширення військових дій далі вглиб країни. Але після ознайомлення зі змістом ганебної брехливої промови Владіміра Путіна про нашу країну я почала відчувати особливу злість, ненависть і огиду до цього конкретного чоловіка. І Злість і ненависть здатні зжерти зсередини навіть найстійкішу людину, тому мені прийшло в голову висловити мої почуття через малюнки. Я вибрала формат розмальовки, тому що я добре вмію малювати візерунки. Я вирішила, що намалюю серію популярних анти-путінських крилатих висловів і мемів і роздам їх людям. Можливо комусь вони також допоможуть виплеснути свій гнів. Зараз ми повинні бути стійкими, вірити у свою країну і зберігати спокій. Гумор, висміювання ворога і творчість – підходящий спосіб допомогти собі», — розповіла дівчина.

Розмальовка абсолютно безкоштовна та будь хто може її роздрукувати. Якщо є бажання віддячити автору за роботу — гроші можна перерахувати на рахунки армії, волонтерів чи спільноти, що протидіюсь пропаганді.


«Її можна скачати з мого портфоліо https://www.behance.net/gallery/138092021/Viva-Ukraine або написати мені в соцмережі @veronika.by І роздайте розмальовки друзям! Також за бажанням ці розмальовки можна надрукувати на мерчі і футболках . Якщо хтось забажає зробити це – звертайтесь до мене через соцмережі, я дам файл для друку. Все це безкоштовно на умові некомерційного розповсюдження. Тобто ви можете надрукувати для себе і друзів, на подарунок, але не на продаж».

Категория: Афиша, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: