Skip to content

Учні школи з Дніпра перемогли у баттлі від ЮНІСЕФ

Инна Внукова

Учні 4-А класу дніпровської школи № 135  м. Дніпро стали переможцями пісенного баттлу ЮНІСЕФ #співаючисто. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ЮНІСЕФ-Україна.

Креативне відео четверокласників із піснею «Гайда співати, бруд перемагати» разом із кліпами ще ста класів початкової школи з різних регіонів Украіни було відібрано як найкраще. Тож вже незабаром вони отримають навчально-пізнавальні набори для проведення захопливих уроків на різноманітні теми.

 А от четверокласники з IT STEP SCHOOL, добре відомої у Дніпрі як комп’ютерна  академія «Шаг», та третьокласники з комунального закладу освіти «Ліцей «Синергія» Дніпропетровської обласної ради за допомогою рендомайзеру увійшли ще й до тридцятки так званих «фортунчиків». Усім їм випадковий відбір на додаток до навчально-пізнавальних наборів подарував ще й річний запас засобів чистоти від партнера проєкту бренду Domestos.

Представництво ЮНІСЕФ в Україні подякувало усім, хто брав участь у конкурсі,  за активну підтримку, шалену енергію та мотивацію: «Сподіваємось, світ став трішки безпечнішим для дітей, бо вони тепер знають та пам’ятатимуть усі правила гігієни!»

Категория: Конкурсы, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: