Skip to content

У Дніпра з’явилась нова відеовізитівка

У Дніпра з’явилась нова відеовізитівка. За роликом тривалістю три хвилини стоїть кропітка робота Євгена Савченко, студії DREAMERS та 300 годин відзнятого відео у форматі таймлапс. Вони зафільмували місто з висоти пташиного польоту у різні пори року, за різних погодних умов та часу доби. Це дало можливість максимально охопити й передати красу та потенціал Дніпра, міста, що стрімко розвивається.

Коли навесні 2021 року «Культурна столиця» оголосила конкурс на отримання грантів для втілення соціальних проєктів, Євген Савченко та його команда запропонували свій проєкт. Вони вирішили зняти відеоролик про місто Дніпро. Знали, скільки уже було подібних робіт і ризикували поставити своє відео в один ряд із іншими. Але запевнили комісію, що їхня робота буде особливою, не схожою на попередні спроби ані за концептом, ані за темпоритмом.

«Ми вирішили показати ритм міста. Як Дніпро прокидається, як живе вдень, як засинає. Показати різні моменти доби через освітлення об’єктів, хмари, заходи сонця, світанки», — розповідає Євген Савченко.

Як показати ритм життя великого міста? Важливо обрати вдалі локації, чітко розписати точки й ракурси відео з дрона. Зробити тестове знімання та відсіяти зайве.

Категория: Видео, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: