Skip to content

ЄС Дніпропетровщини закликає об’єднати зусилля заради збереження демократії

ЄС Дніпропетровщини закликає об’єднати зусилля заради збереження демократії

Керівник організації «Європейська Солідарність» Дніпропетровської області Максим Курячий впевнений, що владу вже нічого не цікавить крім намагання утриматися за будь-яку ціну. За його переконанням, чергова безглузда так звана «підозра» відносно Петра Порошенка є слідством того, що останні дані соціологічних опитувань показали, що партія «Європейська солідарність» лідирує у рейтингах, а «Слуга народу» — стрімко крокує вниз.

Максим Курячий зауважує, що  розправа над Петром Порошенком, героями Майдану, добровольцями, вояками, волонтерами,  патріотами, які стали на захист України у 2014 році й зупинили російського агресора, входила до списку зі 17 пунктів-вимог Володимира Путіна, які були висунуті Володимиру Зеленському ще на початку його каденції, про що неоднарозово писалось раніше у ЗМІ.

ЄС Дніпропетровщини закликає об’єднати зусилля заради  збереження демократії

Замість того, щоб мобілізувати націю та направити зусилля силових структур на боротьбу проти російської агресії, владна команда бореться з політичною опозицією. І в першу чергу  з лідерами української опозиції «Європейською Солідарністю» і безпосередньо з її головою Петром Порошенком.

Враховуючи ситуацію, яка відображає загрозливі тенденції щодо руйнування європейських принципів розвитку країни,  депутати місцевих рад Дніпропетровщини від «Європейської солідарності»  звертаються до Президента України, Верховної Ради України,  Генерального прокурору України з вимогами, спрямованими на  збереження демократії, свободи слова, зафіксованого в Конституції Євроатлантичного вибору Української держави і відновлення територіальної цілісності України.

ЄС Дніпропетровщини закликає об’єднати зусилля заради  збереження демократії

«Перед обличчям загрози російського вторгнення вимагаємо негайно припинити переслідування опозиції, зокрема лідера Політичної партії Європейська Солідарність, п‘ятого Президента України П.Порошенка, стати на захист інтересів української держави шляхом консолідації суспільства».

Також в своєму зверненні депутати Дніпропетровщини доводять до відома владних структур про те, що під командуванням саме Петра Порошенка новостворена українська армія звільнила дві третини окупованого Донбасу, було підписано Угоду про асоціацію з Євросоюзом, здобуто Томос про автокефалію Української Православної Церкви, отримано безвіз та енергетичну незалежність від Росії, створено міжнародну коаліцію на підтримку України і запроваджено міжнародні санкції проти Росії.

  «Європейська Солідарність» Дніпропетровщини закликає проукраїнські патріотичні сили об’єднати зусилля заради  збереження демократії, свободи слова, збереження зафіксованого в Конституції Євроатлантичного вибору Української держави і відновлення територіальної цілісності України.

Категория: Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: