Skip to content

Футбольне поле, бігові доріжки та майданчик для баскетболу: у Софіївці осучаснюють стадіон спортшколи

У Дніпропетровській області продовжують осучаснювати великі та малі спортивні арени. Так, під реконструкцію потрапив і стадіон дитячо-юнацької спортивної школи у Софіївці. За словами голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченко, таким чином влада намагється зробити спорт доступним для більшості громадян. Про це сповіщає «Наше Місто» із посиланням на пресс-службу.

За 60 років стадіон у Софіївці реконструюють вперше. Роботи проводять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Як розповів голова Софіївської громади Петро Сегедій, найбільше оновлений стадіон чекає футбольна команда «Колос». Вже зараз хлопці посідають перші сходинки в турнірній таблиці області.

У Софіївці осучаснюють стадіон  спортшколи - новости Днепра

«На часі – бетонні роботи. Готуємо доріжки і майданчик під наливне гумове покриття. Воно буде м’яким і нетравматичним», – розповів начальник ділянки Ігор Кравченко.

У Софіївці осучаснюють стадіон  спортшколи - новости Днепра

Зараз під штучний газон готують основу. У планах також облаштувати бігові доріжки, а поряд – зробити майданчик для баскетболу. Криті трибуни стадіону будуть вміщувати 360 глядачів. Перший ряд підійде для людей з інвалідністю.

За словами директора Софіївської ДЮСШ Олега Заскоки, тренери з баскетболу та волейболу вже чекають на відкриття сучасного стадіону. Також у планах — нові секції.

Крім того, поруч зі стадіоном облаштують парковку для авто. Тротуарною плиткою викладуть доріжки.

У Софіївці осучаснюють стадіон  спортшколи - новости Днепра

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: