Skip to content

На Дніпропетровщині з’явиться гарний будинок для дітей-сиріт

На Дніпропетровщині з'явиться гарний будинок для дітей-сиріт

На Дніпропетровщині незабаром з’явиться  малий груповий будинок. В ньому будуть жити діти-сиріти Криворізького району.

— Ми втілюємо нові стандарти у вихованні сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, — підкреслює голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. —  У різних куточках області зводимо малі групові будинки. Обстановка в оселях максимально наближена до домашньої, аби малечі було комфортно і затишно.

На Дніпропетровщині з'явиться гарний будинок для дітей-сиріт

Малий груповий будинок у Вакуловому зводять неподалік від школи, поряд  з ним – нова амбулаторія. Ці роботи виконуються за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Будинок буде одноповерховим, з утепленими покрівлею і фасадом.  В ньому заплановано 5 спалень, вітальня, їдальня.   До того ж буде збудована затишна тераса  — влітку там можна буде снідати, обідати або просто відпочивати. У будинку зможуть оселитися 10 дітей від 3 до 18 років, які будуть відвідувати звичайні дитсадок і школу. До того ж навколо будинку  буде облаштоване гарне подвір’я із клумбами. З’явиться також дитячий майданчик для активних ігор.

На Дніпропетровщині з'явиться гарний будинок для дітей-сиріт

Нанадаємо, що на Дніпропетровщині вже звели «з нуля» 6 малих групових будинків для дітей-сиріт. Вони розташовані у Богданівці, Кам’янському, Петриківці, Покрові, Раївці, Солоному. Незабаром новий будинок з’явиться не тільки у Вакуловому, а й у Петрівці Синельниківського району.

незабаром з'явиться  малий груповий будинок. В ньому будуть жити діти-сиріти Криворізького району

Автор Ірина Коваленко

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: