Skip to content

У Дніпрі відкривається iOn — магазин техніки Apple зі статусом Apple Authorized Resellers

Новий iOn відкриється 12 жовтня 2021 року в Дніпрі, на проспекті Дмитра Яворницького, 51. Ми стартуємо о 12:00. Гостей чекають новинки бренду, консультації експертів, активності і вигідні пропозиції на техніку Apple. Чекаємо Вас у гості!

Що означає статус Apple Authorized Resellers?

  • Обслуговування клієнтів по вищому класу.
  • Комплексний сервіс.
  • Постійна наявність ассортименту продукції.
  • Професійні консультації та навчання.

Площа нового магазину — 70 кв.м. У ньому будуть представлені новинки Apple, а також аксесуари для них. Завдяки принципу відкритої викладки всі гості зможуть ознайомитись з пристроями ще до купівлі.

Відкриття iOn — це чудова нагода для свята. Ми будемо відзначати його декілька днів — з 12 по 15 жовтня. На цей час запланована насичена програма. Гості зможуть взяти участь у Квізах, дізнатись більше про техніку Apple, а також відвідати майстер-класи:

  • по малюванню на iPad;
  • по блогінгу з iPhone.


Участь в них безкоштовна, але кількість місць обмежена. Реєструйтесь зараз на сайті iOn.ua.

5 причин, щоб обрати iOn

1. Єдиний в Україні авторизованний сервісний центр

В шоурумі буде працювати авторизований сервісний центр iOn. Наші інженери в мінімальні терміни проведуть діагностику ваших пристроїв Apple. А також наклеять захисне скло, відновлять iOS, macOS, встановлять програми, перенесуть дані і нададуть іншу допомогу, пов’язану з роботою iPhone, iPad, Apple Watch, Apple AirPods, MacBook Air і MacBook Pro.

Серед інших наших послуг — підмінний фонд (trade in), розширена гарантія і страхування.

2. Tradein

Це система, за якої ми візьмемо в залік ваші старі пристрої при покупці нової техніки Apple. Сума заліку залежить від моделі та стану техніки, її назве експерт після діагностики.

3. Спеціальні пропозиції та подарунки

На честь відкриття ми оголошуємо спеціальні ціни на топові продукти Apple:

  • MacBook Air 13″, 8 ГБ, 256 ГБ, Apple M1. Вартість: 29 999 грн замість 33 999. Вигода – 4 000 грн.

  • 10.9-inch iPad Air Wi-Fi 64GB. Вартість: 18 299 грн замість 20 999. Вигода – 2 700 грн.

  • iPhone 11.  Вартість: от 17 499 грн замість 20 999. Вигода – до 3500 грн.

  • iPhone 12. Вартість: от 22 499 грн замість 26 999, Вигода – до 4 500 грн.

  • AirPods PRO. Вартість: 5 999 грн замість 8 299. Вигода – 2 300 грн.

  • Apple Watch SE. Вартість: от 8 999 грн замість 10 399. Вигода – до 1400 грн.

Спеціальні пропозиції доступні за попереднім замовленням, а також в дні відкриття — 12, 13, 14 і 15 жовтня. Щоб гарантовано стати покупцем, оформляйте замовлення на сайті iOn.

4. Електронна черга та VIP-білети

Ми дбаємо про вашу безпеку, тому ми створили електронну чергу. Вам потрібно лише зарезервувати свою покупку онлайн і забрати її у той час, який Ви самі оберете. А якщо ви оплачуєте замовлення одразу, вам присвоюється VIP-квиток. По ньому ви можете забрати покупку у будь-який зручний для Вас час протягом 6 днів відкриття і не стояти у черзі.

5. Офіційний продаж iPhone 13

В iOn кожен відвідувач може купити новинки від Apple. З 15 жовтня в Україні стартують офіційні продажі нової лінійки смартфонів iPhone 13. В цей же день вона буде представлена ​​в iOn в Дніпрі. Не пропустіть шанс стати одним з перших володарів самого топового гаджету в країні.

Купуйте техніку Apple на сайті iOn з безкоштовною доставкою по Україні або приходьте до нас в новий магазин! І не забудьте зробити онлайн-передзамовлення. Воно гарантує, що девайс, який ви обрали, буде заброньовано для вас за приємною ціною. Щоб бути в курсі наших подій і акцій, оформляйте карту Wallet.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: