Skip to content

ТОП причин піти в кіно на фільм «Бурштинові копи»

ТОП причин піти в кіно на фільм «Бурштинові копи» - новости Днепра

7 жовтня в український прокат виходить екшн-комедія «Бурштинові копи». Фільм розповідає нам історію поліцейського із Києва Максима. Після конфлікту його перевели в невеличке селище на Житомирщині. Разом зі своїм новим напарником Богданом і командою копів з села, Максим вирішив знищити бурштинову мафії. З іншого боку – історія кохання. Максим намагається вигадати, як повернути довіру коханої дівчини Ані. Її він ненароком зганьбив на всю країну.

5 причин, які переконають вас подивитися цей фільм у кіно

Акторський склад комедії вражає. У зйомках фільму взяли участь Євгеній Янович і Олег Маслюк.  Зірки шоу «Мамахохотала» (НЛО TV) грають головних напарників-поліцейських. Дар’я Петрожицька зіграла роль коханої, а також напарниці головного героя — Ані. Акторка відома за українськими серіалами. Третьою у любовному трикутнику стала відома співачка Аліна Паш. Для неї ця роль стала дебютом у кіно. На екранах ви також побачите  Андрія Бурима, Володимира Кравчука і Олександра Рудинського. Останній щойно прибув з Венеціанського кінофестивалю.

ТОП причин піти в кіно на фільм «Бурштинові копи» - новости Днепра

Екшн та гумор гарантовано! Творці наповнили фільм  погонями та перестрілками. Яскравим моментом стане жіноча бійка – героїнь Даші Петрожицької і Аліни Паш, які битимуться за чоловіка. Акторська гра максимально наблизила цю сцену до реальності. Майже всі трюки героїні втілили самостійно – без допомоги, але під наглядом каскадерів.

ТОП причин піти в кіно на фільм «Бурштинові копи» - новости Днепра

Перед зйомками фільму актори пройшли ретельну підготовку  в академії поліції. Вони займалися з каскадерами, вчилися бойовим мистецтвам і екстремальному водінню. Під час зйомок були і факапи — актор Євгеній Янович в’їхав в дуже дорогу техніку. Герой зізнається, що  їздити за кермом більш-менш нормально він так і не навчився.

ТОП причин піти в кіно на фільм «Бурштинові копи» - новости Днепра

Продюсери стрічки також знялися у фільмі! Іван Мелашенко зіграв епізодичну роль. Відшукати Івана Букрєєва і Романа Мартиненко буде складніше. Для цього глядачеві потрібно дуже уважно придивитися до того, що відбувається на екрані.

Саундтреки не залишать вас байдужими! У «Бурштинових копах» буде понад 10 яскравих саундтреків від зірок українського шоу-бізнесу: Alina Pash, Сергій Жадан і собаки, Alyona Alyona, ХАС, Kalush, Фір, Yarmak і навіть Михайло Поплавський звучатимуть у кіно.

Міні-довідка:

Фільм виробництва компанії «КіноХіт Ю Ей», створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно, за участі медіа-холдингу «Медіа Група Україна», телеканалів «Україна» та НЛО TV, студії «Мамахохотала». Дистриб’ютор – VLG.Film.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Реклама, Самые читаемые

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: