Skip to content

На Дніпропетровщині оновили столітній корпус школи

Оновили столітній корпус школи - новости Днепра

На Дніпропетровщині, у Сурсько-Литовському, оновили столітній корпус школи. У приміщенні повністю модернізували фасад та всі необхідні комунікації. Подбали і про внутрішнє оформлення класів. Про це розповів голова Дніпропетровскої ОДА Валентин Резніченко.

«Сучасні та затишні. Прагнемо, аби саме такими були школи на Дніпропетровщині. Щоб діти приходили на навчання з радістю, – зазначив Валентин Резніченко. – Зокрема, до оновленого простору вже ходять учні Сурсько-Литовської школи. Там завершили капремонт».

Всі роботи було виконано в рамках проекту Президента України «Велико будівництво». Змін зазнав як зовнішній вигляд будівлі, так і внутрішнє облаштування.

«У Сурсько-Литовському це єдина школа. Поки йшов ремонт, діти навчалися у дві зміни. Дуже чекали на відкриття оновленого корпусу. Всі задоволені результатом», – сказав заступник Сурсько-Литовського сільського голови Андрій Смірнов.

Варто зазначити, що за сто років існування у школі проводили лише косметичні ремонти. Таких шасштабних перетворень учбовий заклад зазнав вперше.

«Школа дуже потребувала оновлення. Відремонтували стіни, які руйнувалися. Зробили нові системи опалення та освітлення. А ще облаштували санвузли, їх у цьому корпусі не було взагалі. Окремий – для дітей з інвалідністю», – сказала Наталія Лапініс.

У Сурсько-Литовській школі навчаються 350 учнів. Відтепер всі вони мають змогу ходити до модернізованої школи з оновленими класами та всім необхідним устаткуванням.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: