Skip to content

У Дніпрі стартує серія патріотичних заходів для всієї родини: де і коли

30 вересня о 12.00 в інформаційному центрі «Наше Місто» за адресою вул. Старокозацька, 58 (2 поверх) пройшла прес-конференція на тему «У Дніпрі стартує серія патріотичних заходів для всієї родини: де і коли»

Горяінов Роман – голова громадської організації «Честь та Віра»:

«У всі часи для будь-якої країни ідея патріотичного освіти і виховання має особливе значення, зараз ця тема набуває актуальності і значущості у зв’язку з тим, що значна частина українського суспільства часто навіть не замислюється всерйоз про сутність і зміст патріотизму як суспільного явища, особливо мало про це замислюється молодь.

В останні роки йде переосмислення сутності патріотичного виховання: ідея виховання патріотизму і громадянськості, набуває дедалі більшого суспільного значення. На основі патріотизму та національних святинь зміцнюється любов до батьківщини, з’являється почуття відповідальності за її могутність, честь і незалежність, збереження матеріальних і духовних цінностей суспільства, розвивається гідність особистості.
Патріотичне виховання підростаючого покоління – одна з найактуальніших задач нашого часу. Патріотизм — це почуття гордості перед своєю Вітчизною, його історією, звершеннями.

Це прагнення зробити свою країну кращою, багатшою, міцнішою. Втративши патріотизм, пов’язані з ним національну гордість і гідність, ми втратимо себе як народ, здатний на великі звершення. Проект «Моя країна – Україна!» — це можливість донести до дітей, молоді, батьків, що патріотизм – основа духовного життя кожної людини, її прагнення до волі та процвітання своєї країни. Патріотизм становить одну з найважливіших складових частин національного світогляду і поведінки людини у її ставленні до рідного краю, до інших націй і народностей. Збереження історико-культурних традицій народу, знання героїчного минулого – це основа патріотичного виховання. Актуальність проекту доведена самим життям.»

Кузнецов Богдан – член громадської організації «Честь та Віра»:

«Наша громадська організація «Честь та Віра» вже не першій рік висвітлює проблематику сучасної молоді, її ставлення до патріотизму та здорового способу життя, сімейних цінностей. Члени нашої організації – це патріоти своєї Батьківщини, талановиті люди, які за майбутнє нашої країни, за активний та здоровий спосіб життя, за здорову націю. Ми маємо досвід по спілкуванню з молоддю та їх батьками. Ми вважаємо за необхідним втручання та залучення нашої організації на вирішення проблеми молоді, сім’ї, такі як активний способу життя, фізичне виховання, зайняття спортом.

Кожен з Вас, може приєднатися до нашого проекту та відвідати всі заходи. Стартуємо вже з 1 жовтня у Сквері Амурський о 17:00 («Кулькове шоу пізнай свою країну»).

Далі за программою:
03.10.21
Вул. Донецьке Шосе 106 о 11:00
«Мотання ниток»
Вул. Калинова 78 о 16:00
«Історія України»
09.10.21
Вул. Шолохова 39 о 11:00
«Мотання ниток»
Вул. Крушельницька 4 о 16:00
«Історія України»
10.10.21
Сквер Маліновского о 11:00
«Мотання ниток»
Вул.Бажова 30 о 16:00
«Кулькове шоу пізнай свою країну»
16.10.21
Сквер Слобожанський о 16:00
«Історія України»

Торопов Андрій – представник управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради:

«Цей проєкт направлений на формування у громадськості, патріотизму, активної позиції для успішної їх соціалізації за допомогою залучення молоді та їх батьків в активну діяльність по патріотичному вихованню. Формування основоположних цінностей, ідей, переконань, позитивної мотивації та розвиток життєвих навичок, що сприяють дотримання здорового способу життя молоді, тому Дніпровська міська рада підтримала цей проєкт.»

Категория: Новости Днепра, Пресс-центр

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: