Skip to content

Новий 25-метровий басейн будують у Кривому Розі

Новий 25-метровий басейн будують у Кривому Розі - новости Днепра

За програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Кривому Розі будують новий басейн. Про це повідомив перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу ДніпроОГА.

Володимир Орлов розповів, що у Дніпропетровскій області за програмою голови держави одночасно будуються і реконструюються десятки важливих інфраструктурних проєктів. Це школи, садочки, медзаклади, нові спортивні локації. Крім Кривого Рогу, «з нуля» зводяться басейни у Слобожанському та Нікополі.

Новий 25-метровий басейн будують у Кривому Розі - новости Днепра

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук відмітив, що басейн у Кривому Розі будують у районі, де його ніколи не було.

Новий 25-метровий басейн будують у Кривому Розі - новости Днепра

Будівництво розпочалося на вулиці Олександра Поля – на місці пустиря. За проєктом, усередині облаштують просторий вестибюль із зоною рецепції, гардеробну, буфет, кімнати персоналу. А ще тренерські, роздягальні та тренажерний зал.

«Родзинкою» спорткомплексу стане великий 25-метровий басейн на 5 доріжок. Глибиною від 1,2 до 1,8 м. Енергоощадний, із сучасною системою очищення води. Вхід облаштують пандусом, для спуску у чашу змонтують підйомник.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: