Skip to content

Дніпро зустріне 30-річчя Незалежності: список подій та унікальна акція «Ракети тисячі долонь»

19 серпня о 10:00 в інформаційному центрі «Наше Місто» за адресою вул. Старокозацька, 58 (2 поверх) пройшла прес-конференція на тему «Дніпро зустріне 30-річчя Незалежності: список подій та унікальна акція «Ракети тисячі долонь»»

Олена Мозгіна — заступниця директора КП «Агентство розвитку Дніпра» з розвитку туризму: «У травні 2021 року на сьомій сесії Дніпровської міської ради було ухвалено програму активізації туристичного потенціалу міста. Основною метою цієї програми є підтримка ініціатив, спрямованих на туристичний розвиток міста. Привертання уваги до питань, що стосуються туризму у нашому місті, — важлива складова роботи нашої команди. Тому ми раді, що день народження нашої країни об’єднав таку кількість різних команд для того, щоб подарувати містянам і гостям Дніпра справжнє свято. Захід буде проводитися за підтримки відділу туризму КП «Агентство розвитку Дніпра».

Оксана Семехіна — голова благодійного фонду «Право на життя»: 23 та 24 серпня Набережна Дніпра перетвориться на справжнє фестивально-святкове містечк. 23 серпня відбудеться фінал Чемпіонату України з автозвуку та тюнінгу EAST FINAL!

Це неймовірно драйвове дійство, яке не залишає байдужим ні дорослих, ні дітей, адже всі полюбляють музику та гарні авто.

Цілий день — з 9 ранку до 22 вечора — будуть змагатися між собою учасники Чемпіонату, аби з’ясувати, хто з них — найгучніший та найяскравіший у Східному Фіналі EMMA Ukraine!

А ще драйвовою складовою свята буде Мотопробіг із залученням байкерів міста, за ініціативою КП «Агентство розвитку Дніпра».

Також 23 серпня учасники Чемпіонату та байкери встановлять патріотичний Рекорд України (одночасне увімкнення гімну України на автомобілях та мотоциклах).

Запрошуємо жителів та гостей міста на святковий захід з нагоди 30-річчя Незалежності України на Фестивальному причалі!

Георгій LION Попов – представник ГО «Байкери України»: Ні для кого не секрет, що взимку на мотоциклі їздити прохолодно, тому в усіх байкерів є авто і всі байкери люблять музику. Тож нас цікавить чемпіонат з автотюнінгу та автозвуку. Байкери (зокрема, байкери Дніпра) — соціально активне товариство. Тому ми постійно підтримуємо подібні заходи — тим більше, організатори заходу — наші давні друзі.

Артем COMPANION Анкудінов – представник ГО «Байкери України»: Ми будемо раді вітати всіх охчих громадян напередодні великого свята нашої країни — Дня Незалежності. Це знакова дата – маленький ювілей великої країни. Та ГО «Байкери України» завжди долучається до подібних заходів. Дійсно приємно підтримати наших давніх друзів, котрі вийшли з ініціативою провести захід, приурочений до такого свята.  Також ми є ініціаторами інших заходів, спрямованих на популяризацію моторуху в Україні. В даному випадку дуже приємно, що наші друзі нас покликали. Також ми хочемо, щоб усі дізналися про місто Дніпро. Тому робимо все зі свого боку, щоб його популяризувати.

Катерина Логінова — головний координатор Noosphere Art Rocket Park та «Ракети тисячі долонь»: Всі, кому в 2021 виповнилось 30 років, можуть залишити свій слід — відбиток долоні на скульптурі ракети «Ракета тисячі долонь» від Асоціації Noosphere. Також ви можете стати свідками втілення у життя інших дизайнів скульптур ракет. Ті, у кого на цю дату припадає день народження, отримають подарунок від Організаторів. Усе буде відбуватись на Фестивальному причалі 24 серпня.

Олена Булах — президент ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро»: 24 серпня на всіх чекатимуть не менш цікаві розваги. Будемо встановлювати Рекорд із приготування автентичної страви Пшінка-затірка (дана страва претендує на статус нематеріальної спадщини ЮНЕСКО). Розпочненться все о 12:00. Господині будуть руками натирати пшоно, потім його будуть варити у м’ясному бульйоні та додавати масло. Все буде готуватись у дерев’яних мисках, щоб було максимально автентично. Після реєстрації рекорду ми всіх пригостимо цією неймовірною стравою.

Категория: Новости Днепра, Пресс-центр

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: