Skip to content

У Жовтих Водах дослідили стан питної води: результати перевірки

У Жовтих Водах дослідили стан питної води: результати перевірки

Жовтоводський канал передав зразки води до Держпродспоживслужби для мікробіологічних випробувань. Про результати перевірки повідомила директорка КП «Жовтоводський канал» ДОР Олена Харитонова.

«У Жовтих Водах була створена комісія, яка займається перевіркою якості води. В ході такої перевірки дві лабораторії взяли проби в 9 точках. В 5 з них Жовтоводський лабораторний центр виявив певні відхилення від норми. А от показники аналізів, які провели в лабораторії Жовтоводського водоканалу, ніяких відхилень не показали. Коли є розбіжності в результатах аналізів декількох установ, слід провести повторний забір води для досліджень. Це і було зроблено. Минулої п’ятниці, 6 червня, в присутності членів комісії з надзвичайних ситуацій ми надали зразки води для аналізу до регіональної лабораторії Держпродспоживслужби. І сьогодні отримали результати – вода відповідає всім вимогам» – розповіла Олена Харитонова.

Паралельний відбір проб води для перевірки в Жовтоводському лабораторному центрі та в лабораторії КП «Жовтоводський канал» ДОР здійснили і вчора, 9 серпня. Проведені лабораторним центром дослідження якості води також відхилень не виявили.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: