Комфортно та доступно: у центрі первинної медико-санітарної допомоги № 6 завершено ремонт холу

Редакция "Наше мiсто"
    -
Комфортно та доступно: у центрі первинної медико-санітарної допомоги № 6 завершено ремонт холу

У Дніпровському центрі первинної медико-санітарної допомоги № 6 (вул. Ближня, 31) повністю відремонтували хол. Тут оновили стелю, підлогу, стіни, замінили освітлення. Щодо доступності, то тут облаштували пандус, тактильну плитку, зробили із пониженням стійку реєстратури тощо.

«Після проведеного ремонту тут з’явилися умови для вільного доступу до закладу усіх груп населення. Також у нас оновлено кімнату для огляду пацієнтів та капітально відремонтовано вбиральню. Її облаштували для маломобільних груп населення, а також встановили сповивальний столик, щоб і матусям з немовлятами було так само зручно перебувати у нашому закладі», – розповіла завідувачка амбулаторії № 4 центру первинної медико-санітарної допомоги № 6 Олена Герасименко.

Комфортно та доступно: у центрі первинної медико-санітарної допомоги № 6 завершено ремонт холу

Новими умовами задоволені і пацієнти медичного закладу.

«Я часто відвідую цю поліклініку. Раніше пройти сюди було проблематично, адже перед входом у хаотичному порядку лежала плитка, між нею завжди утворювалися великі калюжі, а старі двері особисто мені було дуже важко відчиняти. А зараз і ходити, і дивитися приємно. Поручні встановили, двері нові. У холі стало світліше та приємніше. Я задоволена такими змінами», – сказала пацієнтка лікувального закладу Ольга Саятова.

Мешканка житлового масиву Західний Світлана вже багато років обслуговується у цьому центрі: «Приміщення, звичайно, потребувало ремонту, але завжди тут було чисто. Наразі ж все змінилося на краще, стало більш сучасним та зручним. Мені подобається, як оновлюють нашу поліклініку».

Комфортно та доступно: у центрі первинної медико-санітарної допомоги № 6 завершено ремонт холу

За словами генерального директора центру Дмитра Сазонова, раніше у лікувальному закладі вже провели капітальний ремонт вхідної групи: встановили два пандуси, уклали тротуарну плитку на пішохідних доріжках, зробили нові клумби. Наразі ж тут завершено ще один етап ремонтних робіт – відремонтовано хол.

«Наша мета зробити так, щоб пацієнти закладу могли отримувати якісні  медичні послуги у комфортних та доступних умовах. Для цього ми робимо сучасні ремонти, які відповідають усім вимогам доступності, та покращуємо інфраструктуру закладу», – підсумував Дмитро Сазонов.

Поделиться: