Skip to content

У Дніпрі на конкурсі змагатимуться у виготовленні легендарного кондитерського виробу

У Дніпрі на конкурсі змагатимуться у виготовленні легендарного кондитерського виробу

29 липня об 11:00 в інформаційному центрі «Наше Місто» за адресою вул. Старокозацька, 58 (2 поверх) пройшла прес-конференція на тему «У Дніпрі на конкурсі змагатимуться  у виготовленні легендарного кондитерського виробу»

Мозгіна Олена Миколаївна, заступник директора КП «Агентство розвитку Дніпра» відділу туризму: У травні 2021 року на сьомій сесії Дніпровської міської ради було ухвалено програму активізації туристичного потенціалу міста. Основною метою цієї програми є підтримка ініціатив, спрямованих на туристичний розвиток міста.

У Дніпрі на конкурсі змагатимуться  у виготовленні легендарного кондитерского виробу

Одніює із таких є підтримка проведення конкурсу кондитерської майстерності «З любов’ю, Дніпро!». Основною його метою є вибір гастрономічної візитної картки міста Дніпра у номінації «Кондитерський виріб». Конкурс проводиться з 12 липня до 3 вересня 2021 року у Дніпрі.

Булах Олена, президент ГО «Асоціація рестораторів і готельєрів м. Дніпра»:

Основною метою конкурсу є вибір гастрономічної візитної картки міста Дніпра у номінації «Кондитерський виріб». Конкурс проводиться з 12 липня до 3 вересня 2021 року у Дніпрі. Зараз розпочалася реєстрація на участь у конкурсі. Однією з основних умов є те, що кондитер повинен бути професіоналом. Ми відберемо для першого туру 50-60 учасників. Вони повинні online приготувати та презентувати свій кондитерський виріб. До другого туру пройде лише 10 учасників, які приготують свій десерт вже offline, під наглядом кваліфікаційного журі, яке складається з 15 чоловік. У фінал пройде лише п’ять фахівців. На кожному етапі учасникам ми будемо дарувати призи.

У Дніпрі на конкурсі змагатимуться  у виготовленні легендарного кондитерского виробу

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: