Skip to content

Нам потрібні не соціальні ліфти чи катапульти, а соціальні сходи – пропозиціонер з Дніпра Іван Васючков

Нам потрібні не соціальні ліфти - новости Днепра

Депутат Дніпровської міської ради від «Пропозиції» Іван Васючков взяв участь в онлайн-засіданні ПРОпозиціонери Клубу на тему «Чи існують соціальні ліфти в Україні».

На його переконання, те, що в трапилось на виборах зі «Слугами народу», не є соціальним ліфтом. Це, скоріше, соціальна катапульта, яка “закинула” людей у владу. Проект «Ліфт», започаткований у 2019 році, теж показав свою недієздатність. Адже нині з понад 4000 ідей, які були акумульовані українцями, жодної не реалізовано.

«Чи не єдиний рівень, де після 2015 року відповідні процеси успішно розпочалися, де місцеве самоврядування. З початком реформи децентралізації там існує рух, але не соціальними ліфтами чи катапультами, які нам не потрібні, а соціальними сходами – поступовим рухом з навчанням і набуттям досвіду. З гордістю можу констатувати, що Дніпро на чолі з міським головою співзасновником «Пропозиції» Борисом Філатовим теж це успішно робить. Тобто, зараз у нас є професійні кадри, які мають гарні навички, набір цінностей та можуть проводити реформи чи стабілізувати окремі галузі. Але вони, дивлячись на те, що відбувається в Україні, дуже часто обирають країни, в яких рівень соціальної мобільності більш високий. Наша пропозиція полягає у роботі з таким потенціалом і створенні чіткої державної стратегії із формування кадрового резерву», – запропонував дніпровський пропозиціонер Іван Васючков.

Маєте пропозиції?

Зустрічаємось кожного вівторка о 19.00 в голосовому чаті нашого Телеграм-каналу: https://t.me/propositioner

Та щочетверга о 19.00 в соцмережі Clubhouse: https://www.joinclubhouse.com/club/club-proпозиціонери

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: