Skip to content

Майстриня з Дніпропетровщини створює неймовірні малюнки

Дарина Сухонос

Ольга Лісова за освітою педагог і журналіст. Малювати ніде не вчилася, але робить це фантастично – її руками розписані громадські зупинки, пекарні та кафе.

«Малюю два роки на замовлення, в Новомосковську і Дніпрі багато моїх малюнків в різних закладах. Два роки тому після травми зайнялася хендмейдом, так як не могла ходити. Після одужання спробувала малювати на стінах, пішли замовлення і на роботу не вийшла більше. Рік назад переїхала жити з міста в Попасне, в мене тут бабуся живе і я дуже люблю це село! Тут живу, а в місто їзджу малювати коли є замовлення!» — каже вона.

Одна з нових робіт – зупинка у Попасному, спонсорами малюнку стали сільрада та підприємці. «Чому ідея з волами? Бо ж це історія нашого села. Коли чумаки возили сіль, то на цьому місці випасали волів, звідси й пішла назва – Попасне», — каже Ольга.

Серед її улюблених робіт також пекарня «Бервіоль», кафе «Монтана», у Дніпрі  —  кафе «Карусель».

«Замовник або дає готовий макет або просить вигадати малюнок самій. Малюю якісною німецькою фарбою, тож людей не пов‘язаних з напрямом ремонтів мої ціни іноді шокують. Але фарби того вартують і брати дешевші — сумнівна економія, вони за 2 роки облазять. Мої малюнки дворічної давності дорогою фарбою в ідеальному стані. Розрахунок робота плюс фарба  — 300 грн за квадратний метр. Для села це велика сума, тоді як варіант звертаються до спонсорів. Наразі все вже розписано майже до кінця літа!», — каже майстриня.

У мережі люди захоплені майстерністю Ольги та дякують їй за те, що вона робить світ яскравішим!

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: