Skip to content

У Дніпрі нагородили цьогорічних випускників — володарів золотих медалей

У Дніпрі привітали золотих медалістів. Цьогоріч такі відзнаки здобули 210 випускників. Нагородження провели в рамках церемонії «Золота надія 2021». Це — традиційний для міста захід, утім щоразу його формат змінюється — щоб було цікаво самим випускникам. Нині для урочистостей обрали майданчик просто неба на території одного з відпочинкових комплексів міста. Тут влаштували святковий вечір, де головне — живе спілкування. 

Випускник школи 61 Єгор Васютін не приховує: по життю вже звик досягати високих результатів. Хлопець є майстром спорту з велоспорту, а тепер і поповнив родинну династію золотих медалістів.

«Це передається з покоління в покоління — мама, бабуся, тато. Складно було не стати золотим медалістом з такою підтримкою рідних», — розповідає Єгор. 

Медалістка Яна Мазуренко, яка закінчила НВК 137, переконана: щоб бути відмінником, потрібно бути цілеспрямованим та завзятим. Та головне — правильно розподіляти власний час:

«Потрібно ставити собі чіткі цілі. Можливо, не завжди грандіозні. Але йти до цього поступово і впевнено», — зауважила дівчина. 

Переважна більшість цьогорічних медалістів також наголошують, що успіх у навчанні напряму залежить від самостійного бажання відкривати нове. Таку думку поділяє і професор одного з міських закладів вищої освіти Володимир Андрійович. Сьогодні він прийшов підтримати свого онука.

«Жодних натисків з боку. Я завжди казав: він повинен бути самостійним. Сам робити висновки. Так само я не примушував його до вибору якогось факультету. Бо це — інше покоління», — розповідає пан професор.

Загалом під час церемонії «Золота надія» медалістам влаштували ігри за аналогом популярного телевізійного шоу. Фото на згадку всі охочі могли зробити в яскравій фотозоні. Під час святкового вечора також були відеопривітання від популярних блогерів і відомих людей. 

«Якщо йти до своєї мрії, вона здійснюватиметься. Це про наполегливість і цілеспрямованість. Кожен із вас вже досяг певного результату — ви вже золоті медалісти. Сподіваюся, що більшість з вас знає, чого хоче. І це обов‘язково вдасться», — сказав секретар міської ради Олександр Санжара.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: