Skip to content

Міський та обласний етапи Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»: де та коли

Водзинський Андрій — обозний: 

До участі в міському та обласному етапі ми готувалися рік. Та все одно перемога далась нам важко. Я був на лаві запасних та в мене було відповідальне завдання: стежити за вогнищем та їжею та щоб у таборі весь час була вода. Ми вирвали перемогу у роя «Характерники Івана Сірка». Тяжка була боротьба.

Мітасов Артем — ройовий рою «Соколятко» :

Тепер ми будемо представляти Дніпропетровщину на Всеукраїнському етапі гри, що відбудеться у Кропивницькому з 1 по 10 липня. Ми  раді, що перемогли та не розслаблюємось. Попереду чекає Всеукраїнський етап. Тому зараз активно готуємось. Нас очікують різні змагання: конкурс строю та маршової пісні «Впоряд», «Стрільба» — з пневматичної гвинтівки, «Туристсько-спортивна смуга перешкод» — подолання перешкод на пересіченій місцевості, «Рятівник» – змагання з надання першої домедичної допомоги та транспортування потерпілого, «Пластун» – інтелектуально-творче змагання за методикою квестів, «Перетягування линви», гра-вікторина «Відун» (на знання історії України, доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних збройних сил України), творчо-мистецьке представлення рою «Ватра».

Зленко Михайло — хорунжий:

В Джуру ми граємо для себе, це як секція в якій зібрані різни види спорту та відпочинку. Саме круте, що всі навички та здобуті знання ми зможемо застосувати в житті.

Сікун Максим Владиславович — виховник рою, в минулому ройовий рою «Сокіл», зараз студент:

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») – важлива складова щодо формування ціннісних орієнтирів, громадянської самосвідомості та готовності щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України. Це добре, що міська влада та місцеве самоврядування підтримує гру та за останні роки вона набула таких масштабів. Порівнюючи міський та обласній етапи то можу сказати, що перший був набагато складніше. Хочеться окремо подякувати суддям, які чесно провели гру. Та окрема подяка міській флотилії, яка виділила нам місця для тренувань.

Я вже закінчив школу та до останнього приймав участь у грі. В цьому році керівник рою Шинкаренко Олена Євгенівна запросила бути виховником під час міського та обласного етапів середньої групи «Соколята». В наступному році подивимось, як складуться обставини.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: