Skip to content

У Дніпрі відбудеться показ французького німого кіно

У Дніпрі відбудеться показ французького німого кіно

28 червня о 20:00 в рамках Французької весни Альянс Франсез запрошує до Центру сучасної культури у Дніпрі на показ французького німого кіно з музичним супроводом Антона Байбакова. Протистояння чорно-білих зображень початку ХХ століття та електронного звучання надасть нове життя творам світової кінематографічної спадщини.

Кіноперформанс складається з трьох фільмів:

— «Механічний балет» Фернана Леже та Дадлі Мьорфі (1924),

— «Опера-Муфф» Аньєс Варда (1958),

— «Кров поета» Жана Кокто (1932).

Стрічки покажуть у супроводі музики Антона Байбакова — сучасного українського композитора, автора саундтреків до кінофільмів, які мали широкий успіх у кінокритиків та української публіки. Байбаков отримав Гран-прі SACEM (Товариство музичних авторів, композиторів та видавців) за найкращий музичний супровід до ігрового фільму «Листопад» (2014) на Міжнародному кінофестивалі у місті Обань (Франція) та приз за найкращу музичну композицію до стрічки «Вулкан» (2018) на Міжнародному кінофестивалі «Лістапад» (Мінськ).

Музика до фільмів звучатиме у виконанні Антона Байбакова, Олександра Морозова, Сергія Дем’янчука та Софії Байбакової. Кіноперформанс покажуть ще у 5 українських містах.

Вхід вільний, за реєстрацією.

Щоб відвідати подію, реєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/3zfrB68.

Info: 091-300-7483

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: