Skip to content

Школа громадського діяча у Дніпрі: можливості, результати і перспективи

18 червня о 10.00 в інформаційному центрі «Наше Місто» за адресою вул. Старокозацька, 58 (2 поверх) пройшла прес-конференція на тему «Школа громадського діяча у Дніпрі: можливості, результати і перспективи»

Щегельська Вікторія — волонтер Громадської організації «Розвиток молоді»: «З 10 по 13 червня відбулася Школа громадського діяча участь в якій прийняли студенти та старшокласники Дніпра, Камянського і навіть Одеси. Тренінг проходив в мальовничому місці Орлівщини. Під час тренінгу учасники виконали завдання щодо підготовки документів для реєстрації громадських організацій, підготували проєкти від кожної організації та представили їх донорам, якими були представники фонду, бізнесу і держави.

За умовами тренінгу, необхідно було створити громадську організацію та залучити умовний мільйон на реалізацію проєкту, з цими умовами впоралась команда з назвою Громадської організації «Явір».

За час тренінгу учасники опанували навички комунікації, креативного мислення, ефективного менеджменту, прокачали власні лідерські та командні якості.

На жаль приїхали не всі учасники тренінгу, але ми все одно задоволені результатом та якщо дозволить карантин в наступному році ми продовжимо проводити тренінг.

За відгуками учасників можемо зробити висновок, що тренінг пройшов на високому рівні, завдання були цікавими та непростими. Учасники поїхали задоволені та вмотивовані».

Павло Коваль, учасник команди-переможець «Явір», учень 10 класу колегіуму 16 м. Кам’янське: «В першу чергу школа громадського діяча запам’яталася своїми деталями, бо було продумано та включено все. Це був дуже цікавий опит, хоча було важко. Ми розраховували що будуть тренінги, різні лекції та все було не так. Нам умовно створили реальний світ, де було необхідно самому приймати рішення, орієнтуватись у просторі та находити спільну мову з різними та незнайомими людьми. Наша команда перемогла, тому що кожен зайняв своє місце та добре виконав свою роль. Я б с задоволенням взяв участь у тренінгу ще раз».

Торопов Андрій — представник управління внутрішньої політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради: «Цей проєкт навчив молодь працювати у команді, добиватися своєї цілі як по розбитим ролям Лідера, Секретаря, Фінансиста, Менеджера, Комунікатора, Креейтора та у команді. Розвинули навички координації, оформлення та підготовка документів для організації, проєктів, проведення різних заходів, вийшли з зони комфорту. Після цього проєкту у молоді залишилась мотивація щодо громадського життя, тому Дніпровська міська рада підтримала цей проєкт.

З питань проведення прес-конференцій звертайтеся за телефонами: Дарина Сухоніс-Табацька (093) 384-07-25, (050) 672 41 66 та Кристина Гришанова (093)089-18-15

Або за адресою [email protected] Прес-релізи імпрез читайте на сайті nashemisto.dp.ua

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: