Skip to content

Перша скрипка України Святослав Кондратів зняв кліп на Дніпропетровщині

Дарина Сухонос

Святослав Кондратів зняв кліп на Дніпропетровщині – новости Днепра

Святослав Кондратів — відомий український скрипаль, який працює в жанрі pop-violin. Дніпровська публіка добре знає майстра-віртуоза, адже він часто буває у нашому місті.

Дніпро потужне!

«Такі міста як Дніпро нагадують, наскільки велична і гарна Україна. Не кожна держава може похвалитися містами-мільйонниками з такою гарною локацією на великій річці. Коли приїжджаєш до Дніпра, відчуваєш себе у центрі подій,в центрі життя України! Кожного разу, перебуваючи тут, я надихаюсь потужністю, величчю цього міста. Але оскільки я тут не вперше, я вже приїжджаю ніби додому — гуляю вуличками міста, обов’язково заходимо кудись погурманити, а на концерт приходять вже друзі», — зазначає Святослав.

Він каже, що через велику кількість гастролей та подорожей має змогу бачити як розвиваються міста країни.

«Дніпро одне з міст, яке дуже швидко розвивається і покращується: вигляд міста, його інфраструктура, а культуре життя, мені здається, з кожним роком стає все більш насиченим», — каже Святослав.

Особлива програма і кліп на Орілі

25 червня Святослав з командою знову завітають до Дніпра. Концерт «Happy Birthday Maestro!» пройде в затишній атмосфері на відкритому майданчику Арт-даху Менори з неперевершеними краєвидами Дніпра та міста.

До свого Дня Народження Артист вирішив зробити своїм шанувальникам подарунок і підготував унікальну програму, в яку увійшли такі знакові і улюблені багатьма композиції, як «Hola, Barselona», «True love», «Copacabana», «Kupala», «Parga», «O’Leo Lviv», «Скрипка плаче, скрипка сміється», «Лямурмур». А ще, Ви першими почуєте нові композиції, створені музикантом з великою Любов’ю та Пристастю. Вони стануть справжньою окрасою цього літнього романтичного вечора та подарують Вам невимовну радість та насолоду, емоції, що запам’ятаються надовго.

Проект Святослава Кондратіва #СвітОчимаСкрипаля відомий дивовижними  музичними відео, які знімає скрипаль у найпрекрасніших  куточках світу – Метеорах Греції, дюнах  Сахари, Норвежських фіордах, Венеції, Барселоні.

» І цей проект не може залишатися без нових відео. І спойлер для вас: в нас вже є два відзняті відео за кордоном, які будуть презентовані в кінці літа, а також багато нових композицій, які я презентую 25 червня у Дніпрі у рамках нової програми «Happy Birthday Maestro!». Також минулого літа був записаний кліп на українську народну пісню в моєму авторському аранжуванні в Україні, в тридцяти кілометрах від Дніпра, на річці Оріль! Дуже романтичне і живописне відео вийшло, я думаю шанувальникам з Дніпра буде приємно адже знятих кліпів в Україні дуже небагато» — розповідає Святослав.

Також за цей карантинний рік маестро з командою створили дві нові концертні програми, окрім вже згаданої «Happy Birthday Maestro!»

З холдингом «НМ» Святослава і Людмилу єднає давня творча дружба

Людмила — це янгол-охоронець

Святослав зазначає, що в Дніпрі в нього багато колег і друзів. Людмила Шорошева — концертний директор Святослава також родом з Дніпра. І пов’язує їх не лише творчий союз.

«Людмила — перша людина поруч зі мною в проекті, моя половинка, з якою ми разом і в житті, і в творчості вже 10 років і без неї багато б чого не відбулося! Це титанічна в нашій країні робота — бути концертним директором, безмежна відповідальність і стресостікість. У нас великі надихаючі плани попереду!», — каже він.

У пари за роки життя і творчості було багато цікавих і романтичних епізодів.

«Ми познайомились у Києві у відомому колективі, там народилась іскра, яка переросла у потужний творчий тандем. Люда — це янгол-охоронець проекту. Коли я щось пишу чи ми придумуємо кліп, іде шалений обмін ідеями. І хоч вона на сцені не зі мною, все що відбувається на сцені є великою частиною і її творчості, адже Людмила професійний музикант, як і я. Але вона в певний час просто пожертвувала своєю творчою кар’єрою для того, аби наш проект відбувся. Я думаю, мало хто з українських артистів можуть похвалитися тим, що їх концертний директор — професійний музикант!»- каже Святослав.

«Публіка у Дніпрі чуттєва, благодатна. Вона приходить на концерт підготовлена, дуже цікаво завжди як дніпровська публіка сприймає новий проект, бо її оцінка формує разом з іншими містами комплексну оцінку, наскільки вдала програма. Тому Дніпро для нас в цьому плані дуже знакове місто. Якщо програма зоходить у Дніпрі — це 90% що вона зайде по всій Україні», — каже Святослав.

Якось дніпровські шанувальники зв’язались зі Святославом і попросили перенести концерт на інший концертний майданчик- таких прохань було багато.

«Думка і зв’язок з шанувальниками важливі, тому ми перенесли концерт на іншу локацію, адже публіка — це найголовніше!»,- згадує Святослав.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: