Skip to content

Безпечна онлайн-торгівля запчастинами разом з майданчиком Avtopro.ua


Онлайн-майданчики для торгівлі автомобільними товарами поступово витісняють магазини та ринки. Адже вони дозволяють вирішити більшість проблем покупців і продавців. Виділяють такі недоліки звичайних торгових точок: значні витрати часу на пошук запчастин, залежність від продавців, неможливість розширити асортимент магазину. Маркетплейс Avtopro.ua, який щомісяця відвідує понад 7 мільйонів користувачів, вирішив ще одну важливу проблему.

Нові можливості для покупців

Відвідувачі Avtopro.ua мають доступ до віртуального каталогу автотоварів. У ньому можна знайти не тільки оригінальні запчастини та витратні матеріали, а й аналоги. Останні випускаються як відомими брендами, так і маловідомими виробниками. Асортимент вкрай різноманітний. Є й інші плюси:


• Проста та інтуїтивно зрозуміла система пошуку запчастин;
• Швидке уточнення вживаності деталей;
• Доступ до інформації про автомобільні розбірки;
• Доступ до розділу з корисною інформацією щодо підбору запчастин, ремонту та експлуатації авто;
• Можливість швидкої реєстрації аккаунту продавця та виставлення на продаж гаражних залишків.
Унікальною особливістю маркетплейса є функція безпечної угоди. Завдяки їй покупці гарантовано можуть повернути передоплату у спірних ситуаціях. Наприклад, якщо продавець відправив не той товар або ж запчастина має дефект. Покупець також отримує якісне обслуговування та відправку запчастини в день формування замовлення. Пропозиції продавця, який підключив безпечну угоду, виділені особливим символом.

Що зацікавить підприємців

Аудиторія Avtopro.ua постійно розширюється, а її основну частину складають водії, яким потрібні запчастини для ремонту, працівники СТО, магазинів і страхових компаній. Вони можуть стати активними покупцями ваших товарів. Підключення функції безпечної угоди дозволить:


• Збільшити рівень довіри клієнтів;
• Підняти свої товари в пошуковій видачі;
• Відзначити товари особливим символом безпечної угоди;
• Мінімізувати транспортні витрати.
Покупці будуть відчувати себе більш захищеними, тому вони охочіше замовлятимуть запчастини саме у вас. Якщо клієнт не забирає товар на пошті, передоплата покриє вартість послуг транспортної компанії за повернення посилки. Продавці з великим числом замовлень також заощадять велику кількість часу та нервів. Гроші на рахунку будуть зберігатися в $, а вивести прибуток можна через LiqPay.

Категория: Реклама

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: